Крик 2022 - Блог про Львів

Крик 2022

Крик 2022

Із «Вовиною» почав частіше ходити в культурні заклади. І справа тут не в тому, що я не маю коштів, якраз в іншому. Хочу саме завдяки цим коштам підтримати ті сфери, які під час пандемії постраждали найбільше. Саме сфера кіно в цей список входить.

Черговим фільмом, на яке я сходив став «ужастік» під назвою «Крик». Це п’ята частина культового фільму, який нещодавно вийшов на екрани.

«Крик 2022» – це виробництво США.

За жанром це: трилер, жахи, драма

Режисер: Метт Беттінеллі-Олпін, Тайлер Джиллетт («Гра в хованки», «Пришестя диявола»)

Сценарій: Джеймс Вандербілт, Гай Бусик, Кевін Вільямсом

У головних ролях:

Нів Кемпбелл («Крик», «Дикі штучки»), Кортні Кокс («Крик», серіал «Друзі»), Девід Аркетт («Крик»), Ділан Міннетт (серіал «Тринадцять причин чому»).

Бюджет – 24 мільйони доларів
Тривалість – 114 хвилин

До сюжету

Містечко Вудсборо знову накриває серія вбивств. Людина у масці «Крика» знову взялася за своє. Тепер вона вбиває підлітків, які певним чином причетні до історії 20-тирічної давності. Звичайно, що вся громадськість б’є на тривогу, особливо після того, як вбивають шерифа Вудсборо. Це вам не жарти.

Хто ж цей кровавий маніяк? Головні герої починають підозрювати що він діє не один, а з ким-небудь у парі? Чесно, інколи режисери серйозно туплять. Після серії ударів ножем герої виживають – це щось з виду фантастики. Але, на це вони і є комікси. Іншими словами «Крик 2022 не назвеш», як і момент, коли в кінці повністю спалений маніяк зненацька оживає.

Більше секретів розповідати не буду, адже тоді вам буде не цікаво дивитися цей фільм.

До речі, у вечір буднього дня людей на прем’єру фільму зібралося достатньо багато. Переважно це була молодь.

Щодо традиційної оцінки від Воробуса, то з 12-ти можливих балів я поставлю 8 балів. Не таке воно вже й погане кіно, але й з іншого боку не таке вже й класне. Дивитися можна.

Насамкінець, пропоную переглянути трейлер до фільму «Крик 2022»:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*