Максим Кисіленко: Для перемоги на «Lviv Open cup 2022» Галицькій здобі не вистачило лави запасних - Блог про Львів

Максим Кисіленко: Для перемоги на «Lviv Open cup 2022» Галицькій здобі не вистачило лави запасних

Максим Кисиленко

Турнір у Львові – вже історія. Тож, по завершенні змагань настала черга поспілкуватися з одним із організаторів «Ліги Брендів України» – Максимом Кисіленком, який підбив проміжні підсумки.

– Максиме, «Lviv Open cup 2022» відбувся, чи задоволені його проведенням: що вдалося втілити у життя, а чим навпаки розчаровані?

– Змагання відбулися і це добре. Вперше один з турнірів «Ліги Брендів України» проходив на свято Різдва Христового, то ж були побоювання чи зможуть всі команди приїхати до міста Лева саме в ці дати. Не секрет, що спершу ми планували зіграти 15-16 січня, але по різних причинах довелося змістити дати.

– У змаганнях взяло участь 10-ть команд, хоча ходили чутки що їх могло бути більше.

– Дійсно, спершу ми планували залучити до змагань 12 команд, але в останній момент команда з Вінниці не змогла приїхати, тому було вирішено зберегти кількісний склад у 10-ть учасників.

– Хто вас, як організатора, здивував, а хто навпаки розчарував?

– Не можу сказати що хтось мене розчарував. Кожна команда виступила на своєму рівні. Було 5-6 колективів одного рівня, решта ж чотири теж змагалися на рівних між собою. Здивували стабільною грою всі півфіналісти «Gold division» (ФК «Галицька здоба», ФК «Малинськ», МФК «Десна», «Сервіт» – авт.). Я би навіть зазначив, що вони зіграли дуже достойно.

– «Галицька здоба» вперше за шість турнірів не зуміла вийти у головний фінал, як ви вважаєте, це закономірно чи це просто збіг обставин?

Також читайте:   Буковель-2012: сезон у розпалі

– Швидше збіг обставин. З року в рік зростає кількість серйозних команд і «пекарям» складніше грати зі всіма на високому рівні. На минулих турнірах «червоно-жовті» легко виходили з груп і лише у фіналі зустрічалися з рівними по силі суперниками. Плюс на «Lviv Open cup 2022» у ФК «Галицька здоба» була мала лава запасних, а зіграти шість поєдинків за два дні не так то й просто.

– У матчі за третє місце та у фіналі були сутички як між гравцями команд-суперниць, так і учасників поєдинків з суддями. Як у цьому плані буде працювати ваша організація у майбутньому. Можливо потрібно дискваліфіковувати гравців-хуліганів?

– Це велика проблема. Постійно спілкуємося з гравцями, просимо їх вести себе адекватно, але так виглядає що доведеться вдаватися до більш жостких санкцій, таких як заборона участі в нових турнірах.

– Насамкінець, поділіться планами на майбутнє.

– На даний час у нас запланований щорічний турнір в Одесі (перші вихідні серпня – авт.), хоча не виключено що через три місяці проведемо змагання у нових регіонах, для прикладу у Черкасах чи Харкові.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*