Отримання бустерної дози. Що варто знати - Блог про Львів

Отримання бустерної дози. Що варто знати

Бустерна доза

Годину назад пройшла «модернізацію» бустером. У святковій атмосфері Водохреща. Хтось – в крижану воду, а хтось – з Богом на щеплення.

Ще до відкриття пункту вакцинації сформувалась черга з 15-20 людей. За віковим складом приблизно 60% молоді, 40% старших. Ніхто не конфліктував, процес був організований досить пристойно. Люди спокійно заповнювали листочки з інформаційною згодою.

Як саме він виглядає:

ПІБ, телефон, дата народження. Далі питання по стану здоров’я: чи не було останнім часом імуносупресії, переливань крові, чи не має людина статусу ВІЛ-інфікованого, чи є якісь хронічні хвороби, чи були ускладнення після минулих вакцинацій. Підпис, яким людина засвідчує, що проінформована про можливі побічні ефекти, і дата. А, і ще. Обов’язково мати документ, що посвідчує особу.

Також читайте:   Що робити, щоб не снилися жахи

Далі ми реєструвались у дівчат за столиками і проходили в зону, де лікар робив щеплення.

Потім 20-30 хвилин треба побути в окремій «сидячій» зоні для спостереження. І все – можна додому.

Бустер роблять у ТЦ “Форум”. Там колять: AstraZeneca, Moderna, Pfizer. Після 2 CoronaVac можна на вибір Moderna або Pfizer. Крім ТЦ “Форум” бустер роблять ще як мінімум в 10 пунктах у різних районах: це поліклініки і ТЦ.

Знаю, ви спитаєте як моє самопочуття. Так ось, воно абсолютно нормальне (монетки не магнітяться, Wi-Fi не роздаю). Щеплення отримала орієнтовано в 15:30. Ін’єкція пройшла майже невідчутно. Зараз теж все ОК.

P. S. Мої батьки теж отримали бустер Moderna. Хто ще не зважився – дуже рекомендую.

Автор статті: Arwenita.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 20.01.2022 пише:

    чи не має людина статусу ВІЛ-інфікованого…

    Лол що?! Цікаво навіщо їм ця інформація. Я сподіваюся цей модуль заповнюють в спеціальній кабінці, як на виборах, чи на приватність їм реально начхати?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*