Подорожі Львовом з Нарскарс: у чому переваги

Подорожі Львовом з Нарскарс: у чому переваги

Львів – одне з найкрасивіших міст України, яке виділяється великою кількістю архітектурних пам’яток. Тут завжди є що подивитися туристам. Оглянути всі пам’ятники, собори, театри та прості старовинні будинки краще за все, маючи власний автомобіль.

Якщо власного автомобіля немає, то допоможе оренда авто Львів – пропоную замовити таку послугу у компанії NarsCars. Вона має філіали у різних містах країни, що дозволяє мешканцям та гостям Львова вигідно орендувати техніку.

Яке авто підходить для подорожей Львовом?

Перш за все, варто звернути увагу на власний бюджет та вимоги до комфорту автомобіля. Найдешевший варіант – малолітражка. В цьому ціновому діапазоні представлені такі моделі:

  • Рено Логан;
  • Пежо 208;
  • Шкода Фабія;
  • Шевроле Спарк;
  • Сузукі Вітара;
  • Фольксваген Поло та інші.

Чим довше орендувати техніку, тим меншою буде вартість за добу. Дуже часто такою технікою користуються для робочих поїздок та відрядження, оскільки це дуже вигідно.

Враховуючи специфіку вузьких вулиць Львова, рекомендується брати в оренду саме такі невеличкі автомобілі, які з легкістю впишуться в повороти. Навіть водій-початківець швидко пристосується до керування машиною.

оренда авто у Львові

Чому саме Нарскарс?

Послугами NarsCars користуються по всій країні, і Львів – не виключення. Популярність компанії обумовлена:

  • доступними цінами (від 20 доларів на добу за авто);
  • можливістю цілодобового оформлення оренди;
  • великим вибором техніки;
  • акційними пропозиціями (зниження ціни на день народження, подарунковий сертифікат) та інше.

Якщо регулярно доводиться користуватися орендованими автомобілями, то краще за все оформити довгострокову співпрацю. Таким чином можна суттєво знизити вартість послуг. Наприклад, якщо в перші 1-3 доби автомобіль коштуватиме 31 долар за добу, то після 26 дня – вже 22 долари за добу. Зниження вартості оренди однаково знижується як для бюджетних автомобілів, так і для техніки VIP-класу.

Гості міста та його жителі можуть оформити замовлення прямо на сайті. Для цього потрібен лише смартфон. Послугу можуть отримати всі, хто має 2 роки стажу керування та вік старше 23 років.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 19.01.2022 пише:

    Зазвичай не коментую рекламні статті оскільки не бачу сенсу, але цього разу ну просто дуже смішно. Оглянути всі пам’ятники, собори, театри та прості старовинні будинки у Львові краще за все…на автомобілі? Якщо хтось реально так буде робити – йому можна відразу видавати премію Дарвіна. Могли б вже навести якісь адекватні приклади, знайти гарні місця по області куди не їздить нормальний громадський транспорт(а у випадку України це практично всюди), і тоді це виглядало б якось хоча б не тупо.
    Також не зрозуміло чому ціни вказуються в доларах. В них що вони дійсно до долара привязані? І перед тим як брати машину спершу треба курс долара перевіряти?

  2. Гість 01.02.2022 пише:

    Доброго дня

    Тут представлено бачення з позиції туриста. Львів – величне та прекрасне місто з великою кількістю архітектурних та інших визначних пам’яток, які так хочеться відвідвати. Проте дуже часто, на це туристи чи гості міста мають буквально кілька днів. Тому дійсно, в багатьох випадках автомобіль – це краще рішення, щоб пересуватися по місту та області. Нерідко авто орендують на свята чи для відпустки, щоб відвідати одразу кілька міст, на приклад Івано-Франківськ, Тернополь чи Львів. В даному випадку подорожування на авто має ряд переваг: мобільність, автономність, пересування тоді, коли це зручно. Також у автомобільну поїздку можна взяти стільки речей, скільки потрібно. Що важливо, якщо подорожує велика сім’я.

    Ціна вказана у доларах, тому що значна частина клієнтів – це іноземні туристи та гості країни, яким зручніше переглядати вартість оренди саме у цій валюті. Якщо відвідати сайт, то можна побачити, що там є можливість обрати кілька валют, включаючи, звичайно і гривню. Курс переглядати не потрібно, при виборі валюти – гривня, актуальна сума автоматично буде відображена одразу.

    В цілому, дякуємо вам за конструктивні зауваження, щодо певних пунктів змісту, за ваш коментар та небайдужість.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*