Що таке CFD простими словами для новачків у трейдингу

трейдинг

Сьогодні заробіток на фондових та валютних ринках дуже цікавить підприємливих людей у ​​нашій країні. Дивного в цьому нічого немає, адже саме ця ніша здатна давати високий рівень заробітку без прив’язки до часу роботи та місця.

Однак, якщо що таке трейдери та інвестиції – зрозуміло всім, деякі поняття нові для більшості користувачів і вимагають пояснення. Сьогодні я відповім на одне з найбільш поширених питань: що таке CFD-трейдинг і чим він відрізняється від класичної торгівлі на ринку Форекс?

Що таке CFD трейдинг простими словами

Щоб пояснити, що таке CFD простими словами, давайте розберемося, що таке трейдинг у цілому. Як відомо, торгувати на біржових ринках безпосередньо можуть виключно особи, які мають статус кваліфікованого інвестора, або брокери, які виступають посередниками для фізичних осіб. Якщо раніше робота через брокера була доступна тільки з метою інвестування, то сьогодні завдяки мережі Інтернет приватні особи можуть торгувати в режимі онлайн, виставляючи цілі для брокерів за допомогою ордерів, і отримуючи лише фінальний результат у вигляді прибутку або збитку. Тобто сьогодні купувати актив фізично – не потрібно, за Вас це робить безпосередньо дилінговий центр.

Також читайте:   Переваги оформлення позики на карту

Класичний трейдинг на Форекс передбачає торгівлю валютними парами, тоді як CFD – торгівлю ф’ючерсами на фондовому ринку. Тобто CFD це простими словами спекуляція на вартості акцій, індексів, металів та інших фондових товарів.

Як навчитися CFD-трейдингу

Щоб навчитися торгувати на ринку CFD, можна використовувати два підходи: самостійний та за допомогою спеціалізованих курсів.

У першому варіанті Вам доведеться шукати інформацію в мережі Інтернет, читати літературу та статті, дивитися відео-уроки та аналізувати, які з отриманих даних корисні, а які – ні.

Курси трейдингу – ефективніший інструмент, який дозволить освоїти ринки в рази швидше, однак у цьому випадку за освіту доведеться заплатити. Можна знайти і безкоштовні уроки у брокерських компаній, проте вони обмежуються лише поверхневими знаннями, які не можуть призвести до високих фінансових результатів на біржі.

Який з варіантів вибрати – вирішувати тільки Вам: складнішу і тривалішу самостійну підготовку, або ж швидке освоєння ринків біржових ринків Forex, але на платній основі.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*