Товариський матч № 1. Україна (ж) – Іспанія (ж) – 0:7 + ВІДЕО - Блог про Львів

Товариський матч № 1. Україна (ж) – Іспанія (ж) – 0:7 + ВІДЕО

Україна програла Іспанії

У першому з двох запланованих матчів проти жіночої збірної Іспанії головний тренер збірної Олег Шайтанов не міг розраховувати на Альону Кирильчук. Тому, в цій грі у «синьо-жовтих» не було повних трьох четвірок. Натомість, наставник української збірної дав пограти всім трьом голкіперам, які були заявлені на цю гру. Однак, це було вже під час поєдинку. А поки що перший товариський матч між жіночими збірними України та Іспанії розпочався з того, що іспанки практично одразу взяли ініціативу в свої руки.

І яскравим підтвердженням цього став гол на 3-й хвилині, який був забитий після того, як Гонсалес замкнула простріл з лівого флангу. Навряд чи у плани команди Олега Шайтанова входив швидкий пропущений м’яч, але тепер їм доводилося звикати до нових реалій. А поки господарки майданчику звикали до того, що рахунок вже 0:1, іспанки продовжували грати першим номером та шукати ключі до воріт Кислової, проте кілька разів голкіпер збірної України надійно відіграла у важливих епізодах.

І тільки ближче до екватору першого тайму в українок почало щось більш-менш виходити. Зокрема, могла вийти на ударну позицію Титова, проте тут вчасно та свідомо порушила правила Матео, заробивши жовту картку. Можливо, якби цей вихід відбувся, то рахунок міг би стати рівним. Трохи пізніше нагадала про себе Шульга, однак забити їй не вдалося. А ось іспанки змогли скористатися своїми моментами та двічі змусили капітулювати Митрофанську, яка на 15-й хвилині поєдинку замінила Кислову у воротах збірної України. Щопавда, після цих двох пропущених м’ячів Митрофанська змогла зібратися та видати наприкінці першого тайму кілька класних «сейвів». Однак, при цьому на перерву збірна України все-таки пішла, поступаючись у рахунку 0:3.

Також читайте:   Карпати 1-0 Ворскла

Початок другого тайму запам’ятався тим, що іспанки почали грати трохи спокійніше, адже рахунок зустрічі дозволяв це зробити. У свою чергу, господарки майданчику намагались активізуватися та «розмочити» ворота Вальбуени. До того ж, українську збірну підганяли власні вболівальники, які суттжво активізувалися у той момент. Проте, цей сплеск активності не призвів до хоча б одного голу у ворота «Червоної фурії». Натомість, підопічні Клаудії Понс ближче до екватору другого тайму скористалися двома помилками українських футзалісток та довели рахунок до 5:0 на свою користь. Після цього підопічні Олега Шайтанова трохи зупинились, що відобразилось і на самій грі. Іспанки вже відверто догравали матч, а українська команда намагалась якимось чином налагодити гру в атаці. І тільки під кінець гри у «синьо-жовтих» знову був спалах активності, який призвів до двох небезпечних моментів у виконанні Шульги. Однак, забити «трійці» нашої збірної не судилося. А іспанки, у свою чергу, покарали за це ще двома голами, встановивши остаточний рахунок – 0:7 на користь чинних чемпіонок Європи.

Україна (ж) – Іспанія (ж) – 0:7
Голи: Гонсалес (3), Домінгос (15), Гомес (16), Де Пас (26, 40), Лорес (27), Сампер (39)
Україна (ж): Кислова (Митрофанська, 15; Сагайдачна, 27) – Сидоренко, Рубан, Титова, Дичко – Коваленко, Бурлаченко, Єрьоменко, Бабенко – Шульга, Васковець, Скибіна
Іспанія (ж): Бальбуена – Гонсалес, Л. Кордоба, І. Кордоба, Самбер – Гарсія, Домінгос, Гомес, Лухан – Матео, Бенете, Де Пас, Лорес
Попередження: Матео (10), Л. Кордоба (13)

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*