Віталій Денюжкін: ФК «Галицька здоба» відомий не лише у Львові, а й за його межами… - Блог про Львів

Віталій Денюжкін: ФК «Галицька здоба» відомий не лише у Львові, а й за його межами…

Денюжкін

«Lviv Open Cup 2022» подарував глядачам не лише захоплюючі поєдинки, а й відомих футзалістів. Одним із таких, до речі відомий у Львові своїми виступами за місцевий МФК «ТВД», став голкіпер київського ФК «Сервіт» Віталій Денюжкін. Перший номер «столичних» поспілкувався з пресслужбою «пекарів» одразу ж після перемоги над нашою команди (3:1 – авт.).

– Віталій, вітаємо з перемогою. За рахунок чого вдалося перемогти ФК «Галицька здоба»?

– За рахунок самовіддачі гравців та згуртованості нашої команди. До Львова «Сервіт» приїхав тим же складом, яким виступає у чемпіонаті Києва, легіонерів ми не залучали, то вдвічі приємніше перемагати саме своїми працівниками.

– Як тобі суперник, що раніше чули за «пекарів»?

– «Галицька здоба» – відома не лише у Львові, а й за його межами. Тут виступають кваліфіковані гравці. Приємно було знову зустрітися на майданчику з такими футзалістами, як Сергій Тригубець та Сергій Піддубний, з якими свого часу довелося провести не один футзальний рік в одній команді. Також я був здивований тим, що за «червоно-жовтих» зіграв син спортивного директора ФК «Любарт» Роман, якого я знаю ще з малих років, а зараз він ростом більший за мене.

Також читайте:   "Все про Африку" в гостях у Воробуса

– Ти не один рік грав у Львові за «будівельників», як це знову повернутися до рідного міста?

– Зал палацу спорту «Галичина» для мене завжди буде рідним. Ще досі згадую які тут відбувалися поєдинку. Людей на наші матчі приходило стільки, що вони сиділи у проходах. Тому, у Львові завжди класна атмосфера, незважаючи на вік і за яку команду ти виступаєш.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*