Владислав Ващук: «Запрошуємо Галицьку здобу спробувати свої сили у пляжному футболі» - Блог про Львів

Владислав Ващук: «Запрошуємо Галицьку здобу спробувати свої сили у пляжному футболі»

Владислав Ващук

«Lviv Open Cup 2022» ознаменувався не лише цікавими поєдинками, а й гостями, які завітали у палац спорту «Галичина». Одним із таких таких гостей став віцепрезидент АПФУ, колишній гравець ФК «Динамо» та ФК «Спартак» – Владислав Ващук.

Влад у перерві між матчами поспілкувався з клубною пресслужбою.

– Владиславе, що вас «занесло» на свято Різдва Христового у палац спорту «Галичина»?

– «Занесло» (сміється), гарно запитали. Приїхав сюди аби глянути, як працює «Бренд ліга», одним зі спонсорів якої є «Кийавіаспорт». По-друге, хотів глянути на гравців, які би з часом могли підсилити національну збірну України з пляжного футболу. Як відомо, більшість з них приходять до нас із футзалу, тому нам потрібні молоді вихованці.

Також читайте:   Бронзовий призер конкурсу "Заспівай у Воробуса-2" - Павло Д'Арміць в гостях у Воробуса

– Як Вам загалом турнір?

– Побачив я лише один матч («Десна» – «Сервіт» – авт), але я рівнем гри та накалом я залишився задоволеним. Завтра, у матчах плейоф я очікую на не менш цікавіші протистояння.

– Що раніше чули за нашу команду?

– Окрім Сергія Тригубця, якого свого виступав за одну зі столичних команд не чув нічого. Буду спостерігати за матчами вашої команди й при нагоді хочу запросити «пекарів» спробувати свої сили у пляжному футболу. У Львові ми плануємо провести змагання по цьому виду спорту.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*