Як купити криптовалюту в Україні - Блог про Львів

Як купити криптовалюту в Україні

криптовалюта

Сьогодні найпростіше купити криптовалюту в Україні на будь-якій із запропонованих бірж. При цьому для цього достатньо лише мати банківську карту. Перед цим варто обрати торгову платформу, орієнтуючись на запропоновані умови. Нижче приведений стандартний алгоритм того, як купити криптовалюту, навіть якщо Ви вперше потрапили на торгову платформу.

Основні моменти, які варто знати

У більшості площадок відразу після реєстрації відкривається екран активів з графіками ордерів, свічок та пар. Це аналітика, яку варто враховувати під час відкриття власного ордера. Щоб зрозуміти, як купити криптовалюту, виконайте наступне:

  • Поповніть гривневий рахунок. Сучасні українські торгові платформи дають можливість поповнити рахунок без комісії стандартним методом класичного переказу, що не займає багато часу.
  • Оберіть найкращий спосіб придбання криптовалюти: за ринковою ціною або через лімітний ордер. Ви можете вказати кількість обраної валюти чи суму, яку збираєтесь витратити, і система автоматично вирахує Вам необхідну кількість валюти. Вона автоматично зарахується на Ваш рахунок. Ви можете зберігати криптовалюту безпосередньо на біржі. Це дозволить у будь-який момент продати її чи вивести гроші на карту максимально швидко.
  • Створіть власний ордер, обравши необхідну валютну пару. При формуванні ордеру Вам треба лише встановити найвигіднішу для цього вартість. Для цього орієнтуйтеся на показники графіку «японські свічки». При цьому додатково слідкуйте за курсом та аналітикою, яку пропонують торгові платформи.

Як купити криптовалюту в Україні вигідно?

Для придбання за оптимальним курсом варто звертати увагу на наявність комісії та доступних лімітів. Сьогодні не всі сервіси адаптовані до гривневих рахунків. Для придбання окремих пар доведеться мати доларовий рахунок. Біржі, які пропонують вигідні та привабливі умови як досвідченим трейдерам, так і початківцям:

  • WhiteBit.
  • EXMO.
  • KUNA.
  • BINANCE.
  • CEX.io.

Основні відмінності наведених ресурсів: велика кількість доступних валютних пар, функціональні мобільні додатки, швидка синхронізація з українськими банківськими картами, легальність та наявність європейської юрисдикції.

Якщо розглядати Binance, то це зовсім інший глобальний рівень. Принцип торгівлі при цьому звичний, проте вражає кількість коїнів та набагато більші масштаби. Сьогодні вам залишається лише обрати торгову платформу та аналізувати ринок, який швидко змінюється. Кожна площадка пропонує детальну аналітику, яка надає змогу вдало прогнозувати майбутні події та курс.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*