Бюджет катання на Тростяні у сезоні 2021/2022 років

Тростян

Зимовий сезон триває, а це означає, що не те що можна, а треба їхати та кататися на лижах. Гірськолижних курортів не бракує, але один із них називають «класичним».

Досвідчені лижники знають що зараз мова піде курорт під назвою Тростян. Скільки грошей треба мати аби поїхати туди цієї зими читайте у сьогоднішньому пості на ресурсі, який зараз читаєте.

Отже, розпочнемо, мабуть, із найголовнішого – абонементу. До кінця лютого проїзний вартує 850 гривень + 50 гривень за заставу. Це картка без якої лижник чи сноубордист не зможуть пройти турнікет. Перепустку можна повернути в кінці дня й, відповідно, забрати свої кошти.

4 підйоми на крісельному підйомнику вартують 350 гривень + 50 гривень застава, як і при денному абонементі. Щоправда, невідомо чи крісло працює. Останнім часом воно часто ламається.

Також читайте:   Лижний сезон відкрито

Йдемо далі. Прокат лиж. Він вартує від 100 до 150 гривень. Взяти спорядження можна як біля вокзалу, так і, безпосередньо, біля підйомників.

Аби доїхати «бобіком» до підніжжя гори треба викласти з власної кишені 80 гривень в одну сторону. Якщо не економити та їхати в дві сторони, то вийде 160 гривень.

Йдемо далі – транспорт потягом. Він вартує 75 гривень в одну сторону. Пасажирський ще дорожче. Вартує 130 гривень.

Отже, це виходить 150 гривень в дві сторони.

Харчування та пиття враховувати не буду. Хтось голодує цілий день, хтось купує в бабусь на вершині.

Тепер спробуємо підвести підсумки.

850 + 150 + 160+150 = 1310. Якщо додати харчування, то один день катання на Тростяні обійдеться вам 1500 гривень. Такий бюджет Славська.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*