Друга ліга України. Важка перемога «пекарів» над «Меркурієм» - Блог про Львів

Друга ліга України. Важка перемога «пекарів» над «Меркурієм»

Галицька здоба - Меркурій

Минулий вікенд наша команда не відпочивала, а знову проводила поєдинок регіонального відбору Другої ліги України. У рамках 13-ого, передостаннього туру «червоно-жовті» зустрілися з «Меркурієм». Нагадаємо, поєдинок першого кола змагань між цими суперниками завершився перемогою нашої команди з рахунком – 6:4.

Щодо звітної гри, то розпочали її «пекарі» краще не придумаєш. Не встигли стрілка годинника зробити повний оберт, як капітан ФК «Галицька здоба» Богдан Стефанків відкрив рахунок у зустрічі, скориставшись помилкою у захисті гравців «Меркурія». Номінальні господарі майданчику відповіли моментом від кращого у цей вечір «митника» Владислава Мазура, але молодий голкіпер нашої команди Василь Марухняк був на висоті. 9 хвилина гри і тут вже вбивчий момент вирівняти рахунок на табло втрачає Роман Танечник, який як і Влад Мазур програв свою дуель Марухняку.

Загалом у першій половині зустрічі суперник виглядав значно краще. Причина, напевно, в більшій лаві запасних. «Галицька здоба» у цій грі недорахувалася низки гравців, які або по причині травм, або ж дискваліфікації не могли взяти участь у грі. Однак, був у грі з «Меркурієм» і позитивний момент. Вперше у футболці «черво-жовтих» у цьому сезоні зіграв Тарас Рудавець, який за відсутності Сергія Тригубця став справжнім лідером наших атак. Саме Тарас міг забивати в кінці першого тайму й робити рахунок у зустрічі – 2:0, але вже Микола Вороновський вдало зіграв на останньому рубежі за «Меркурій».

Також читайте:   Кубок України. ФК «Галицька здоба» - ФК «Урожай-Сітка-Захід». Анонс

Визначення переможця команди перенесли на другий тайм, який розпочався з голу суперника. Це Владислав Мазур відзначився за «митників» після виходу «2 в 1». І лише після пропущеного голу, гнані своїм тренером вперед, гравці «Галицької здоби» увімкнулися в гру й почали створювати момент за моментом. Павло Стегніцький, Назар Янів та особливо Андрій Коваль мали чудові нагоди вивести свою команду, але то Вороновський, то поперечина зіграли за «Меркурій».

Час невблаганно спливав, а рахунок на табло не змінювався. Так тривало до передостанньої хвилини гри, коли Богдан Стефанків у своєму фірмовому стилі пройшов по флангу, зряче відпасував на дальню штангу, де тут як тут був Павло Стегніцький, який увігнав «шкіряного» у сітку воріт.

Гравці «Меркурія» взяли тайм-аут, випустили п’ятого польового гравця й за декілька секунд до завершення гри мали мегамомент аби звести матч до нічиєї, але Роман Танечник з кількох метрів не влучив.

2:1 – важка, але перемога ФК «Галицька здоба», яка дозволила нашій команді зберегти другу сходинку в турнірних перегонах.

Меркурій» – ФК «Галицька здоба» – 1:2 (0:1)

«Меркурій»: Вороновський – Шеремета, Галах, Вишиваний, Хомченко, Мазур, Танечник, Паращин, Гринишин

ФК «Галицька здоба»: Марухняк – Стефанків, Стегніцький, Коваль, Янів, Лопушанський, Рудавець

Голи: Мазур, 18 – Стефанків, 1, Стегніцький, 29

Кращі гравці за версією пресслужби: Владислав Мазур – Василь Марухняк.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*