Фірмові водостічні системи Galeco: дизайнерам та забудовникам на замітку - Блог про Львів

Фірмові водостічні системи Galeco: дизайнерам та забудовникам на замітку

водостічні системи Galeco

Польська компанія Galeco – європейський виробник сучасних водостічних систем із екологічного ПВХ та оцинкованої сталі. Основний акцент лінійки водостоків зміщений у бік продуктивності, довговічності та дизайну. Водостічна система, ціна якої повністю виправдана, позиціонується на ринку як продукція преміум-якості. І це дійсно так.

Завдяки поглибленому профілю водостоків система відведення дощової води справляється зі своїм завданням навіть при рясних опадів, виключаючи при цьому переливання дощової води через край. Таким чином, фундамент та фасад будівлі не руйнуються під дією води.

Використання якісних матеріалів із захисним покриттям забезпечує захист виробів від цілого ряду негативних факторів, зокрема:

  • механічні удари, зношування, деформації;
  • при контакті з кислотами та лугами, що містяться в дощовій та талій воді;
  • вплив ультрафіолетових сонячних променів;
  • знебарвлення поверхні (запатентований захист UV PROTECT).

Водостічні системи Galeco ідеально поєднуються з архітектурою будівель у стилі класик, модерн, ампір та ін. Вони дуже затребувані серед європейських архітекторів та будівельників за ексклюзивність та стиль. Популярність польської продукції набирає обертів в 2022 році і в Україні.

Класифікація водостоків Galeco

Залежно від типу сировини водостоки Galeco розрізняють на ПВХ та сталеві, виконані з якісної сталі. Galeco PVC виробляються за методом коекструзії, що надає високої міцності та зовнішнього блиску виробам з полівінілхлориду. ПВХ водостоки представлені класичною лінійкою з напівкруглим профілем та ринвами квадратного профілю. Поверхня виробів захищена декоративним шаром, який захищає від вигоряння та пошкоджень. На продукцію виробник гарантує: 15 років механічної міцності, 5 років на стійкість до знебарвлення. Для зручності монтажу в комплекті поставки входить регульований кут, тому будівельникам не потрібно відволікатися і витрачати гроші на виготовлення кута.

Сталеві водостоки на ринку України представлені трьома основними моделями:

  1. STAL – класичні напівкруглі ринви та труби з глибоким профілем, покриті захисною плівкою для транспортування;
  2. STAL2 – стильні ринви прямокутного заглибленого профілю успішно поєднуються з фасадом сучасних будівель;
  3. LUXOCYNK – напівкруглі глибокі ринви з антикорозійним цинковим покриттям та захисним декоративним шаром.

При виготовленні систем відведення води ставка робилася на продуктивність, надійність та естетичність. Деякі системи комплектуються монтажними деталями з ексклюзивним регульованим кутом.

Для покращення естетики будівлі польський бренд пропонує систему Galeco NOVA – декоративний софіт для підшивки покрівлі. Він не вимагає обслуговування і служить довгі роки. Також хотілося б звернути увагу на рішення BEZOKAPOWY з прямокутним профілем ринви для монтажу системи у фасад будинку за допомогою бази креслень СAD і BIM, які дуже допомагають впроваджувати архітекторам готові рішення Galeco у свої дизайнерські проєкти.

Більш детально ознайомитись із продукцією ви зможете на сайті офіційного представника в Україні.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*