“Носоріг”

Носоріг

Ситуація в Україні з кожним днем все напруженіша й напруженіша. Чесно, навіть не можу спрогнозувати що буде далі. Тому, поки всі в очікуванні.

І для того, аби хоч якось розбавити цю напругу на днях автор блогу з колегами вирішив сходити на фільм, який знімали близько 10-ти років і таки нарешті випустили у прокат.

Його назва – «Носоріг».

Що це за фільм, де його знімали, актори, сюжет, традиційна оцінка від Воробуса та багато іншого читайте далі.

Отже, фільм «Носоріг» – це виробництво трьох країн: України, Німеччини та Польщі. Рік випуску – 2022.

За жанром – це кримінальна драма. Чому драма? Побачите в кінці.

Режисер – Олег Сенцов. До речі, мені сподобалося, що творець фільму на його початку звернувся у відеозверненні до глядачів. Непоганий такий хід.

Продюсери: Денис Іванов, Олег Сенцов, Даріуш Яблонський, Віолетта Камінська, Ізабела Войчік, Хайно Декерт, Тіна Бьорнер

Сценарист – Олег Сенцов

У головних ролях: Сергій Філімонов, Євген Черніков, Євген Григор’єв, Аліна Зєвакова

Також читайте:   Екзамен

Тривалість – 101 хвилина.

Сюжет

За ним головний герой виростає у бідній сім’ї лихих 90-их. Спершу хлопчина була зразковим хлопцем, але вулиця та оточення його зіпсувало й він став справжнім бандитом. Чимось мені «Носоріг» нагадав окупантські фільми «Бригада» і «Бумер». Тим не менше, головний герой зумів завести сім’ю, яку згодом через свою діяльність втратив. По тій же причині він поховав маму, а потім почалися розбірки між кримінальними авторитетами. Інколи сцени є дуже жорстокими, як і присутня еротика. Тому, з малолітніми дітьми та жінками йти на «Носоріг» не варто. Краще вже взяти їх на комедії.

Щодо традиційної оцінки від Воробуса, то фільму «Носоріг» я би поставив балів 8 із 12-ти. Дивитися можна, так, може й на один раз, але скучно мені не було. Навпаки, був момент, коли я думав що режисеру просто набридло знімати й він вирішив завершувати.

Насамкінець пропоную переглянути трейлер:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*