Тарас Рудавець: Радий, що долучився до перемоги над «Меркурієм»

Тарас Рудавець

Цей гравець був заявлений за ФК «Галицька здоба» ще перед початком регіонального відбору Другої ліги України у місті Лева сезону 2021-2022 років. Проте, дебютувати за «пекарів» він зумів лише в передостанньому турі в грі проти «Меркурія». Одразу ж після завершення переможного матчу Тарас Рудавець відповів на запитання клубної пресслужби.

-Тарасе, перше питання як тобі гра проти «Меркурія»? За рахунок чого вдалося здобути перемогу?

– Якщо взяти в цілому, то гра видалася напруженою. Я б навіть поділив її на дві частини: до голу і після нього. Ми забили швидкий гол і почали грати на збереження рахунку, що і зіграло з нами злий жарт. Добре, що після того, як рахунок став – 1:1, суперник віддав ініціативу, чим ми і скористалися.

– Це був твій дебют у складі ФК «Галицька здоба», як тобі у команді і чи задоволений своєю грою?

– Так, це була моя перша гра за «пекарів». Вважаю, що міг зіграти значно краще, проте радий що дебют співпав з важливою перемогою у змаганнях Другої ліги України. Щодо команди, ще не можу нічого сказати. Єдине, що прийняли мене тут добре.

– Ти з початку сезону був заявлений за «пекарів». Чому ж тоді вдалося дебютувати лише в передостанньому турі?

Також читайте:   Артем ТЕРЕНТЬЄВ: «Вірю в перспективу відродження українського футзалу»

– Ще перед початком змагань я дав згоду стати гравцем ФК «Галицька здоба», але так склалися обставини що паралельно почав тренувати дітей різної вікової категорії у «Галичині» (Дрогобич). Карантин пом’якшили, тож я зосередився на роботі з підростаючим поколінням і через відсутність часу не міг бути задіяним у поєдинках за участю «червоно-жовтих».

– Що раніше чули про нашу команду і чи слідкуєте за її виступами?

– Багато чув. Можна сказати, шо це є один із флагманів місцевого футзалу. Часто переглядав відеоогляди за участю «пекарів».

– Не довго, але ти встиг пограти на професійному рівні. У твоєму списку є навіть івано-франківський «Ураган». Чому зараз закинув гру «5×5»?

– Постійні роз’їзди почали даватися все важче й важче, тому я прийняв рішення повернутися додому до рідного Дрогобича, де зараз живу й працюю.

Для довідки

Рудавець Тарас Зіновійович (19.07.1992)
Виступав за команди: «Галичина» (Дрогобич), «Єдність» (Плиски), «Берегвідейк» (Берегове), ФК «Ураган 2» (Івано-Франківськ), ФК «Ураган» (Івано-Франківськ), «Граніт» (Мікашевичі).

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*