Як підібрати парфуми під характер людини: поради від Інтернет-магазину Optparfum - Блог про Львів

Як підібрати парфуми під характер людини: поради від Інтернет-магазину Optparfum

Як підібрати парфуми під характер людини

Купівля парфумів у жінок не відрізняється від покупки дизайнерських джинсів: Ви шукаєте відчуття «другої шкіри» і молитеся, щоб частина Вашої зарплати залишилася у гаманці після того, як Ви закінчите покупки.

І чудовий одяг, і чудовий парфум дарують людині відчуття щастя. Хоча це відчуття є дещо швидкоплинним, коли справа доходить до дизайнерських джинсів (жінці завжди «нічого одягнути»), Ваш улюблений парфум зможе забезпечити постійний гарний настрій.

Якщо ви коли вирушили нюхати тестери в парфумерному відділі, Ви знаєте, що вибрати аромат є набагато важче, ніж здається на перший погляд. Психологи кажуть, що існує зв’язок між особистістю та настроєм людини, коли йдеться про привабливість парфумів. Ось чому деяким людям може бути трохи складно купити парфуми у подарунок.

Такі чинники, як сором’язливість або комунікабельність, можуть сильно вплинути на те, які запахи людині подобаються найбільше. І справа зовсім не у тому, дешеві парфуми, чи дорогі – головне прислухатися до своїх відчуттів. Хтось із сучасною романтичною особистістю матиме інші смакові переваги, ніж хтось із міською богемною особистістю. Коли справа доходить до парфумів, існує п’ять основних категорій, до яких можна потрапити. Ці аромати включають квіткові, фруктові, східні, зелені та деревні.

Деревні парфуми

Цей тип аромату ідеально підходить для любителів природи. Ці аромати теплі та земляні. Вони часто нагадують людям запахи, пов’язані з кедром, сандаловим деревом або пачулі. Часто ці аромати мають відтінок цитрусових, що надає їм ароматний аромат. Деякі з найвідоміших парфумів, які потрапляють до цієї категорії, включають Indigo від Nest, Midnight Oud від Juliette Has A Gun і White Woods від Clean.

Квіткові парфуми

Ці аромати ідеально підходять для романтичних людей, які люблять традиційні аромати. Квіткові запашні парфуми є одними з найбільш широко продаваних парфумів. Вони добре підходять для жінок, які люблять одягатися і носити ніжний макіяж. Жінкам, яким може сподобатися цей аромат, можуть сподобатися класичні фільми та одяг, який ідеально підходить для них. До цієї категорії належать парфуми Cinema від YSL, Versace Signature від Versace та Crystal Flowers від Montale.

Також читайте:   Якісне взуття – запорука гарного настрою та краси

Східні парфуми

Ці аромати для екзотичних жінок, які люблять бути сміливими. Ці жінки виділяються своєю унікальною індивідуальністю і теплою чуттєвістю. Зазвичай їм подобається робити фурор, і хороший парфум допоможе їм зробити це. Східні аромати часто містять такі інгредієнти, як ваніль, екзотичні квіти, спеції, такі як кориця та гвоздика. Спробуйте Black Opium від YSL або Ambre 114 від HISTOIRES DE PARFUMS.

Фруктові парфуми

Для жінок, які насолоджуються ароматами свіжих фруктів. Їм також подобаються цитрусові та пряні аромати. Жінки, яким може сподобатися такий аромат, молоді та енергійні. Ці аромати часто містять такі інгредієнти, як персик, диня, малина. Парфуми, які відповідають цьому типу аромату, Coco Figue від COMPTOIR SUD PACIFIQUE або Amore Vince Camuto від Vince Camuto.

Зелені парфуми

Це аромати для жінок, які люблять переконливі аромати. Вони часто насолоджуються запахом скошеної трави і мають розслаблений характер. Вони люблять бувати на свіжому повітрі і насолоджуються земляними запахами, які нагадують їм про перебування на вулиці. Інгредієнти, які зазвичай містять зелені аромати, включають листя фіалки, листя плюща та ревеню. Ці аромати включають такі парфуми, як Versense від Versace або Eau Parfumee Au The Vert від Bvlgari.

Головний висновок при покупці парфумів – не забувайте звертати пильну увагу на особистісний фактор.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*