Бидло на Пекарській - Блог про Львів

Бидло на Пекарській

Бидло-водії

Війна в Україні триває. Клятий путін ніяк не здохне, а пора би вже.

Але, зараз про інше. Кілька днів тому автор блогу їхав велосипедом по вулиці Пекарській і просто отетерів. Справа у тому, що на фоні війни у водіїв автомобілів загострилася риса – бидла. Іншого слова підібрати я не можу.

Хто знає вулицю Пекарську, ті одразу ж здогадаються що я маю на увазі. Ще минулого року на даній вулиці була завершена капітальна реконструкція. Повністю було покладено нову дорогу, по боках зробили велосипедні доріжки, за які я й розповім вже зараз.

Так ось, до війни тут було все гаразд. Ніхто не паркувався у заборонених місцях. Війна й людей ніби підмінили. Їм начхати на правила дорожнього руху, що є й інші учасники руху. Вони взяли й тупо закрили всю велосипедну дорогу, де немає стовпців, а саме біля готелю «Шерлок».

Готель взагалі відхрещується від усього. Кажуть що велосипедна доріжка не є їхньою територією, але ж їхні клієнти тут паркуються? Пробував написати скаргу на Гарячу лінію міста. Це у воєнний стан нічого не дає. Мені прийшла письмова відповідь, що у зв’язку з військовим станом інспектори з паркування зайняті іншою роботою.

Також читайте:   Як вибрати сабвуфер в машину?

Що ж, пробую поспілкуватися з водіями, яких, до слова, дуже багато на львівських номерах. Це я написав для того, щоб не гнали люди на біженців. Так, можливо вони й погані, але й своїх бидляків вистачає.

Якою була відповідь порушників?

Найчастіше вони говорили, що так роблять інші водії, то і я тут зупинився. Решта ж бідкалися що немає вільних паркувальних місць. Хоча, метрів 200 від готелю були такі місця. Були й такі водії, які коли бачили що їх фотографують одразу ж від’їжджали. Дехто й вибачався, коли розумів що робить неправомірно.

Сьогодні зранку знову їхав цим проблемним місцем. Будете сміятися, лівий ряд велосипедної доріжки вже звільнили, натомість зайняли правий. Бидло є бидло, іншими словами я назвати цих людей не можу.

Після війни займуся вирішенням цієї проблеми. Щось мені так здається тут без урядової гарячої лінії не обійтися. Хоча, на місці міста я би вже перестав панькатися з цими рагулями. Я би їх штрафував і тим самим би наповнював місцевий бюджет. Думаю, що якщо один раз людина заплатить, другий, то на третій точно не буде порушувати правила ПДР.

Цікаво що скаже на цю проблему мер?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*