Битва за права велосипедистів на Пекарській

Рагуль на Пекарській

Що ж, друзі, як і обіцяв буду намагатися вирішити проблему вулиці Пекарської, а саме паркування бидло-водіїв на велосипедних доріжках. Одразу ж хочу зазначити, що не треба зараз все списувати на війну. “Бити” москальню треба разом, а ось вести себе культурно у рідному місті, країні – це обов’язок кожного.

А коли водіям начхати на велоспедистів, на пішоходів – це вже інше питання. Вони собі купили автівки й ліньки перейтися метрів 200, де я паркувальне місце.

Прочитав на сайті ЛМР що за період з 1 по 16 березня у місті було оштрафовано більше 3000 автівок. Тільки на Пекарську якось ці інспектори з паркування ніяк не зайдуть.

Взявся вирішувати проблему. А куди довго йти? Написав листа директору департаменту міської мобільності та інфраструктури ЛМП Олегові Забарилові. Зміст його наступний:

Слава Україні! П. Олег, звертаюся до вас як директора департаменту міської мобільності та інфраструктури – людини, яка точно може вирішити це питання. Читав пост на сайті Львівської міської ради що до 16 березня оштрафували 3 тисячі водіїв.

Допоможіть будь ласка у вирішенні проблеми на вулиці Пекарській (будинки від 49 до 65), район готелю «Шерлок». На фоні війни там з понеділка по п’ятницю неадекватні водії масово забивають велосипедну доріжку з обох боків. Найбільше, звісно там де, готель «Шерлок» і перед ним. Так виглядає готель зробив собі незаконну стоянку.

Пекарська і так вулиця, по якій ходить багато людей, а у зв’язку з війною тут ще й ходить багато донорів у центр переливання крові. Такі вже зараз часи.

Велосипедна доріжка, починаючи з 9 ранку й до вечора повністю забита й велосипедисти, скутеристи, яких із приходом тепла з кожним днем все більшає й більшає у безвиході масово заїжджають на тротуари і роблять аварійні ситуації з пішоходами. Особисто мене вже разів три ледь не збили. Двохколісних також можна зрозуміти, адже їхня законна велосипедна доріжка зайнята.

Наступного тижня +15 я собі можу уявити як люд масово пересяде на велосипеди.

Намагався говорити з водіями, думав може війна й приїхало багато біженців, але це не так. На фото нижче показано що автомобілі переважно на львівських номерах: ВС.

Більшість водіїв говорить що зараз ніхто нікого не штрафує, то ж що хочуть те і роблять.

Чи могли би ви направити сюди інспекторів з паркування або ж евакуатори, які хоча б один раз на день з понеділка по п’ятницю моніторили б цю ділянку.

У майбутньому ж прошу поставити там стовпці. До наших людей не доходить, що таке жити як в Європі. Їх поки повністю не обмежиш, то нічого не буде.

Дякую, сподіваюся на вирішення цієї проблеми. Якщо зараз це запустити, то потім викорінити буде дуже важко. Нижче додаю фото, які вдалося зробити.

Гляну чи зможуть вирішити цю проблему на місцевому рівні. Як ні, то буду писати вирішувати на національному.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*