ФК «Галицька здоба» увійшов у топ-8 змагань на підтримку ЗСУ - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» увійшов у топ-8 змагань на підтримку ЗСУ

Коваль Андрій

ФК «Галицька здоба» увійшов у топ-8 змагань на підтримку ЗСУ.

Сьогодні, 27 березня, на штучних майданчиках СК «Футбол LIFE» продовжилися змагання на підтримку ЗСУ, які організував Брутальний футбол Львівщини. Зокрема, відбулися поєдинки плейоф.

Спершу за вихід в 1/4 фіналу «пекарям» випала нагода схрестити зброю з командою «Візенберг». Напружене протистояння завершилося мінімальною перемогою нашої команди – 2:1. Забитими голами у нас відзначилися: Коваль Андрій та голкіпер Марухняк Василь.

А вже у чвертьфінальному протистоянні «червоно-жовті» за вихід у півфінал зустрілися з колективом «Шпілярі». Вже з перших хвилин цієї гри нам, як кажуть, не пішло. Ми пропустили один раз, потім ще раз. Надію на позитивний результат спробував подарувати Нікіта Єлфімов, який скоротив відставання ФК «Галицька здоба» до мінімуму, але не більше. Суперник був кращим й, у підсумку, переміг – 3:1. На жаль, але ми увійшли лише у вісімку кращих команд престижного турніру, адже зірковість змагань зашкалювала. На відкритих майданчиках можна було побачити як відомих футзалістів, футболістів Львівської області, так і професіоналів з УПЛ.

Також читайте:   Випробування "Львівгазом"

Але, головне не перемога, а сума коштів, яку вдалося зібрати організаторам. 84 (!) тисячі гривень – саме така сума буде відправлена на потреби найкращих у світі Збройних Сил України.

Слава Україні – Героям Слава!

Склад ФК «Галицька здоба» у сьогоднішніх матчах: Марухняк – Коваль, Єлфімов, Яблонський, Стегніцький, Тригубець, Лопушанський, Стефанків, Лобов, Школьний.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*