«Галицька здоба» з перемог розпочала змагання на підтримку ЗСУ - Блог про Львів

«Галицька здоба» з перемог розпочала змагання на підтримку ЗСУ

Галицька здоба на турнірі ЗСУ

Сьогодні, 26 березня, на штучних майданчиках СК «Футбол Life» розпочався турнір у підтримку наших Збройних Сил України, який вирішив організувати Брутальний футбол Львівщини. 30-ть, саме така кількість команд зголосилася взяти участь у змаганнях.

У перший день було зіграно всі матчі групового турніру й визначилися 16-ть команд, які вже завтра, за умови спокійної ситуації в місті, продовжать боротьбу за перемогу. Приємно, що серед них і футзальний клуб «Галицька здоба».

Підопічні Сергія Тригубця по черзі зустрілися з молодими футзалістами з ФК «Львів U-19» та ФК «Динамо Інвест». Це саме ті «динамівці», які ще не так давно вели боротьбу за чемпіонство з другою командою «пекарів» у змаганнях Другої ліги футзалу Львівщини. Тоді наша команда двічі перемогла. Перша команда вирішила теж не відставати й вже на турнірі ЗСУ здобула впевнену перемогу – 3:1. Забитим голами у складі «червоно-жовтих» відзначилися: Олександр Школьний, на рахунку якого дубль та автогол гравця команди-суперника.

Також читайте:   FAVBET Екстра-ліга: огляд матчів 9 туру + ВІДЕО

Щодо гри з «міщанами», то гравці ФК «Галицька здоба» здолали свого опонента з тим же рахунком. На цей раз окрім Школьного за «пекарів» забивали ще Богдан Стефанків та Олександр Лобов.

Склад ФК «Галицька здоба» у сьогоднішніх матчах: Марухняк – Коваль, Єлфімов, Яблонський, Стегніцький, Тригубець, Лопушанський, Стефанків, Лобов, Школьний.

Одразу ж після завершення першого ігрового дня відбулося жеребкування, за результатами якого стало відомо, що суперником нашої команди на стадії плейоф стала команда «Візенберг». Протистояння заплановано на 27 березня. Початок о 12 годині.

P.S. Користуючись нагодою вітаємо голкіпера ФК «Галицька здоба» Дмитра Дзюбу з днем народження.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*