Кирило Ципун виставив свою воротарську футболку на аукціон - Блог про Львів

Кирило Ципун виставив свою воротарську футболку на аукціон

Кирило Циупн

Воротар херсонського «Продексіму» та збірної України Кирило Ципун виставив на аукціон свою воротарську футболку збірної України, у якій він виступав на Євро-2022 у Нідерландах.

Стартова ціна не оголошена. Аукціон триватиме до 1 квітня. Виручені кошти підуть на закупівлю ліків, дитячого харчування тощо.

Далі цитую голкіпера:

“Вітаю Друзі! Приєднуюсь до ініціативи, яку започаткували хлопці нашої футзальної родини. Виставляю на аукціон футболку збірної України. Стартова ціна та кроки відсутні. Я знаю, що всім зараз важко, але будь-яка сума важлива у цей складний час. Гроші підуть на придбання ліків, дитячого харчування та інших необхідних речей для тих, хто цього потребує. На жаль, доставка з Херсона в інші міста зараз неможлива, але як тільки прийде час, який ми всі чекаємо, футболка одразу знайде свого власника.
Аукціон триває до 1.04.22. Пропозиції пишіть в коментарях під цим постом в Instagram та Facebook на моїх сторінках. Переможцю оголошу номер картки. По всім цікавим питанням пишіть в приват.
Всім здоров’я, терпіння і сил!!!
За Україну- Разом і до кінця!!!”.

Зазначимо, що аукціон проходить на сторінці Кирила Ципуна у соцмережі «Фейсбук».

Також читайте:   Гандбол. Кубок Виклику. "Галичанка" програє "Погоні" і покидає змагання

Також зазначимо, що перед цим свою футболку збірної України виставляв на аукціон капітан львівської «Енергії Тарас Кузь. Цей аукціон вже добіг кінця, і виручені кошти підуть на підтримку Збройних Сил України.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*