Підсумки 9 березня 2022. Два тижні війни - Блог про Львів

Підсумки 9 березня 2022. Два тижні війни

Обстріл

Враження, ніби на мені VR-шолом і я знаходжуся у віртуальній реальності якогось дикого шутера, спостерігаю за вибухами та стріляниною з укриття. Думаєш, от зараз знімеш – і все знову буде, як раніше. Але ні… Цей жах відбувається насправді. Маріуполь…

Російсько-фашистські виродки скинули бомби на пологовий будинок, де знаходились вагітні і породіллі з немовлятами, та дитячу лікарню. З цього моменту я відмовляюся вірити в одурених пропагандою росіян, в нещасних солдатів-строковиків, які розмазують шмарклі і мимрять “ми нє зналі”. Це абсолютне зло, яке підлягає знищенню. Заради всього людства.

Знаю, що мене не читають ні військові, ні СБУ, але все одно напишу. Досить полонених. Для Гааги вистачить. Всіх останніх – “хто до нас з мечем прийшов – від меча і загине”. І це не жорстокість, а самозахист! Читала сьогодні, що полонені рашисти просять не відправляти їх назад в РФ – бояться, що їх там вб’ють.

А стріляти по беззахисним мирним українцям вони чомусь не боялися! Пропоную варіант: можна в зону ЧАЕС відправити – хай звідти своїх же “колег” вибивають. У Львові, слава Богу, третій день без повітряної тривоги. Поступово відкриваються магазини, які з 24 лютого були зачинені. Людям потрібна робота, бюджету держави – податки, критичним сферам – відповідне фінансування. Відкрилися секонд-хенди, і це дуже доречно саме зараз, коли у Львівську область прибуло понад 200 000 внутрішньо переміщених осіб, більшість яких потребуватиме одягу.

Також читайте:   Історії біженців, або як за хвилину можна залишитися без домівки

В супермаркеті “Сільпо” майже немає українських йогуртів (проблеми з постачальниками). Замість них на полицях стоять польські та німецькі. Ціни високі.

Коли я була маленькою, мріяла літати, як тато (в минулому він – стрілок-радист на МІ-6). Коли я вчилася в школі, мріяла стати вчителькою, щоб передавати знання маленьким допитливим хлопчикам і дівчаткам. Коли я стала дорослою, мріяла стати відомою письменницею і зрозуміла, що хочу працювати з текстами. Коли рашисти знищили пологовий будинок у Маріуполі, у мене з’явилася нова мрія. Хочу навчитися стріляти і стати найкращим снайпером. Щоб захищати свою країну від наволочі, яка приходить сюди зі зброєю і вбиває дітей та вагітних. Боже Всемогутній, зупини це рашистське зло!

Автор статті: Arwenita.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*