Прем’єри пісень про війну України з клятими рашистами (відео) - Блог про Львів

Прем’єри пісень про війну України з клятими рашистами (відео)

Війна в Україні

На фоні війни, яку розпочала проти нас клята росія життя людей фактично паралізувалося. Лише зараз потрохи починає відроджуватися малий бізнес, а саме відкриваються кінотеатри, повертаються до звичного життя люди і це фактично в тих регіонах України, де немає активних бойових дій. Хоча, й таких вже залишилося не багато.

Для прикладу, наче безпечний Львів вже двічі зазнавав ракетних ударів. Спершу повітряну зброю було запущено на Яворівський полігон, а вже сьогодні, 18 березня, ракетами було обстріляно авіаційний завод, який знаходиться неподалік аеропорту. Далі буде? Сподіваємося що ні.

А поки що щоб хоч трохи підняти патріотичний дух наших громадян пропоную послухати пісні про війну, які нещодавно випустили відомі українські співаки та гурти. Повірте, там є на що подивитися. В кінці посту скажу яка композиція сподобалася вашому автору.

Олег Винник – «Буде жити Україна»

Буде жити Україна!!! Ви просили у мене переможну пісню. Я теж цього хотів. Господь Бог чує наші серця, наш народний біль! Мій героїчний народе!!! Прийми від мене слова підтримки через кавер-версію на переможну музику гімну України, композитор М. М. Вербицький. В кожне серце, яке обливається кров’ю за Україну, за Перемогу нашого народу, хай потрапить ця моя пісенна молитва! Українець не може без Пісні! Українець не може без Свободи! З нами Бог! Єднаймось!

Також читайте:   Підсумки 7 березня 2022

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – «Вільні Люди»

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – «Героям» (UA)

СКАЙ – «Не Відступати і Не Здаватись»

Україна встоїть і переможе рашистів – окупантів! Бо за нами правда! Ми на своїй землі і нам чужого не треба! Не Відступати і Не Здаватись!? Нам більше нічого боятись!

Христина Соловій – «Українська лють» (Bella Ciao cover)

Війна за Україну – «The war in Ukraine»

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*