Ракетні удари по Львову - Блог про Львів

Ракетні удари по Львову

Ракетні удари

Цей пост вже був написаний до того, як у Львові вдруге за день пролунала повітряна тривога. Але, викласти у світ я зумів його лише після приходу в бомбосховище.

Так, так, бомбосховище про яке на три дні люди вже забули. У Львові в останні дні істотно потеплішало, тривог не було, біженців теж прибувало не так багато. Можна сказати що народ трохи розслабився. Потрохи почав повертатися до нормального життя.

Але, як це часто трапляється затишшя завжди є перед бурею. В даному випадку 26 березня близько 16 години 30 хвилин і згодом близько 20 години вечора на місто Лева були здійснені повітряні атаки.

Вибухи було чути в різних районах міста, є дим. Є й очевидці, які бачили, особливо під час першого разу як ці кляті ракети летіли. Можу зараз написати ще багато, але я, як і решта адекватних журналістів не розголошую зайву інформацію аби ворог не читав зайве. Хоча, дуже мені дивно, що іноземці журналісти у прямому ефірі без жодних замальовувань почали показувати місця, де горить, куди влучили ракети й так далі. Навіть на брифінгу керівників міста про це багато говорилося.

В умовах війни це робити явно не можна. Це у який раз просить мер міста Андрій Садовий, голова львівської ОВА – Максим Козицький.

Я лише далі подаю офіційну інформацію й у черговий раз теж прошу не нехтувати безпекою і якщо лунає сирена негайно необхідно ховатися у безпечні місця. Можливо саме ці дії зуміють зберегти вам життя. Ворог він ж підлий, стріляє не лише по військових об’єктах, а й по цивільних.

Також читайте:   Війна України з росією. Вже завтра місяць

«Ворог завдав удару по двох об’єктах – нафтобазі та заводу. В обох випадках було по два удари. 5 людей звернулися по медичну допомогу. Жертв немає. Гасіння обох пожеж триває» – Козицький.

“Сьогодні у Львові ворожі ракети завдали ударів по двох об’єктах інфраструктури. Руйнування достатньо серйозні. Ударною хвилею також пошкоджена інфраструктура освіти – у школі та садочку розбиті вікна.

? Сьогоднішніми ударами агресор передає вітання президенту США Джозефу Байдену, який зараз перебуває в Польщі. Львів – за 70 кілометрів від польського кордону.

? Ми ще до 24 лютого вивели зі Львова об’єкти мілітарної інфраструктури. Тож пошкодження, які є внаслідок останніх ударів – це корпуси. І насправді агресор б’є по цивільних.

? Увесь світ повинен зрозуміти, що загроза є надзвичайно серйозною. Ми не знаємо, якою є наступна ціль російських ракет, які сьогодні вилітали з Севастополя. І які сьогодні влучали не тільки у Львів, але й в інші об’єкти в українських містах. Ми всі в однаковій ситуації. Чим скоріше ми отримаємо якісну зброю і системи протиракетної оборони, тим безпечніше буде в наших містах нашим громадянам і тим швидшою буде наша перемога.

? Велике прохання до всіх під час повітряної тривоги йти в укриття. Бо ми не знаємо, яка ціль ракет. Здоров’я і життя кожного” – Андрій Садовий.

Бережіть себе. Слава Україні – Героям Слава!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*