У Польщі стартував благодійний аукціон на підтримку України + ФОТО

Головна

Як відомо, у чемпіонаті Польщі з футзалу є кілька гравців з України – як в Екстракласі, так і у нижчих дивізіонах. Тому, представники польського футзалу (а саме – редакція сайту futsal–polska.pl) вирішили влаштувати благодійний аукціон на підтримку України, головними лотами якого стануть футболки українських футзалістів, які наразі грають у Польщі.

Перші чотири лоти – футболки гравців «AZS UW» (Міланов) – Віталія Лісниченка та Дениса Ліфанова – та «Ред Драгонз» (Пнєви) – Максима Паутяка та Микити Сторожука. Ці команди зіграють між собою 26 березня у рамках 22 туру чемпіонату Польщі серед команд Екстракласи. Стартова ціна кожного лоту – 100 злотих. Аукціон триватиме до 27 березня.

Футболка №1

Футболка українського легіонера «AZS UW» (Міланов) Віталія Лісниченка. Стартова ціна – 100 злотих. Аукціон триватиме до 27 березня.

Футболка №2

Футболка українського легіонера «AZS UW» (Міланов) Дениса Ліфанова. Стартова ціна – 100 злотих. Аукціон триватиме до 27 березня.

Футболка №3

Футболка українського легіонера «Ред Драгонз» (Пнєви) Максима Паутяка. Стартова ціна – 100 злотих. Аукціон триватиме до 27 березня.

Футболка №4


Футболка українського легіонера «Ред Драгонз» (Пнєви) Микити Сторожука. Стартова ціна – 100 злотих. Аукціон триватиме до 27 березня.

Роман Вахула

Зазначимо, що всі кошти, які будуть виручені від аукціону, передаватимуться відомому українському футзалісту Романові Вахулі, який наразі займається волонтерською діяльністю, допомагаючи Збройним Силам України.

Також читайте:   Тайм в ЕЛІТІ!!!

Нагадаємо, що 24 лютого Російська Федерація почала повномасштабне військове вторгнення на територію України.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*