Важливі оновлення в “Дія” - Блог про Львів

Важливі оновлення в “Дія”

Дія

Війна в Україні триває, пішов вже 12-й день. І чесно, я не знаю, коли це все завершиться. Маємо надію, що вже завтра ми будемо жити в мирі, а клятий «дєд» нарешті дасть спокій нашій державі.

Блог Воробуса потрохи відновлює свою роботу й намагається залишатися на пульсі подій, які відбуваються в Україні й Львові, у тому числі.

У черговому пості розповім про важливі оновлення, які відбулися в системі «Дія». Так, так, без неї тепер ніяк.

Але, перед тим, як «розжувати» все більш детальніше застережу наших читачів від оновлень. Аби нові функції працювали необхідно здійснити оновлення програми. Саме так я і зробив, а після цього просто отетерів. Справа у тому, що з особистого кабінету зникли документи, а точніше: закордонний паспорт і сертифікат про вакцинацію.

Спершу думав що це глюк, видаляю додаток, встановлюю знову, хочу підтягти хоча ю сертифікат про вакцинацію, система сповіщає про наявність таких даних у реєстрі, але чомусь бажаний сертифікат не відображається. Намагаюся знайти вирішення проблеми і за декілька хвилин знаходжу те, що шукав. Виявляється на час війни було вимкнено дані державного реєстру й поки ситуація в країні не стабілізується – його не увімкнуть.

Тому, якщо хочете насолоджуватися оновленнями, то перед тим зробіть хоча б скріншоти своїх документів як свого часу зробив автор блогу.

Також читайте:   Чому я здав позиції у рейтингу топ-блогів?

Ну, а тепер власне про оновлення. Якими вони є тепер?

У меню «послуги» з’явилися:

1. «Дія TV».

Аби не лазити по різноманітних сайтах, які час від часу зламують чи щось таке розробники «Дії» зробили доступною функцію своїм користувачам – безкоштовне телебачення. Ви просто заходите у додаток, вмикаєте тв і можете спостерігати за останніми подіями, які відбуваються у нашій державі. Мовлення зараз одне, то ж не переживайте – ви будете завжди в курсі всіх подій.

2. «ЄПідтримка».

Завдяки цій функції люди, які проживали у проблемних регіонах та залишилися без домівок і роботи зможуть отримати допомогу у вигляді 6500 тисяч гривень. Не багато це, але це хоча б щось в умовах біди. Цієї функції я протестувати не можу по всім відомій причині.

3. Допомога армії.

Не треба зайвий раз нагадувати кому ми – українці маємо завдячувати за свою свободу й волю. Бійці ЗСУ ведуть неймовірну боротьбу з ворогом, який ніяк не хоче залишити рідні землі українців. Перерахувати кошти кожен охочий може в будь-яку хвилину. Також це можна зробити через наш сайт. На головній сторінці вверху є банер, який направляє на фонд «Повернись живим».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*