Війна не привід бути рагулем

Водії-рагулі

22-й день Україна веде боротьбу з клятою Росією, яка наглим чином 24 лютого напала на наші рідні землі. Не буду зайвий раз описувати яким цинізмом страждає хвороблий дідок, обстрілюючи все що лише можна.

І він ще називає це визвольною операцією. Маємо надію, що незабаром здохне ця скотина і ми переможемо.

А поки що хочу видати у світ пост, який багато кому не сподобається й будуть казати, що я лише нию. Проте, кожна людина має свою думку й думку вашого автора теж треба враховувати.

Так ось, не потрібно всі проблеми списувати на війну. Якщо людина була рагулем, то вона буде нею і до війни, і під час неї, й після. Розумію, що зараз наше місто перенасичене людьми, які мають десь жити, щось купляти аби поїсти й так далі. Я навіть см їм у цьому допомагаю.

Але, є й інша сторона медалі водії-рагулі, які як місцеві, так і приїжджі ведуть себе неадекватно. Що саме не так? Паркуються де їм захочеться. Це стосується як велосипедних доріжок, так і тротуарів. Інколи йдеш по вулиці й бачиш, що автомобіль повністю закрив прохід тротуаром. Рагулю начхати на людей, які хочуть пройти своєю ж вулицею.

Також читайте:   Як Воробус і компанія співали в автобусі №3а

Те саме стосується й велосипедних доріжок. Для прикладу, вулиця Пекарська. Йду якось по ній у напрямку Личаківського кладовища й помічаю, що на зустріч мені по тротуару їде велосипедист. Спершу не зрозумів що відбувається й аж потім побачив, що частина дороги для велосипедів забита транспортними засобами. І ок вони би ще стали на аварійку, бо треба когось підібрати, вивантажити товар і так далі, а вони просто зупинилися й пішли собі або в готель «Шерлок», або ж на роботу й чхати хотіли на всіх.

Управління безпеки міста ніяк не реагує на такі дії, бо працівники залучені в патрулюванні. То що тепер можна їздити як хочеш? Паркуватися теж як хочеш?

Ще один приклад – вулиця Костя Левицького. Водій-рагуль поставив автомобіль прямо біля світлофора і повернути завдяки зеленій стрілочці праворуч неможливо. Війна й так можна?

Незважаючи на те що війна, треба залишатися людьми. Мер міста Андрій Садовий заявляв, що буде конфісковувати транспортні засоби, які порушують правила паркування. Глянемо як він дотримає свого слова.

Маємо повагу один до одного, незважаючи на те чи ти пішохід, чи велосипедист, чи водій автомобіля.

Слава Україні – Героям Слава!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*