Як ще можна підтримати Українську Армію? - Блог про Львів

Як ще можна підтримати Українську Армію?

Донати

19-й день триває війна України проти клятого окупанта, який 24 лютого наглим чином напав на нашу країну, нашу землю, наших людей. За те, що ще в 2014 він відібрав Крим, Донбас взагалі мовчу. Клята русня буде горіти колись в пеклі разом зі своїм шизуватим презервативом.

Ми боремося, допомагаємо як можемо нашим Збройним Силам України, які докладають колосальних зусиль аби орки залишили нас у спокої.

Тож, не забуваємо підтримувати армію як лише можемо. У цьому пості я напишу ще кілька способів допомоги їй.

1. Бонуси компанії «Воля».

Думаю нема таких людей, які не чули би хоч слово про цього фактично монополіста, який надає послуги інтернету й телебачення. Так ось, у компанії «Воля» є така річ як бонуси, які часто можна використати на знижку. На даний момент зробити знижку не має можливості, але є можливість перерахувати ці бонуси на потреби армії. Що для цього потрібно?

Зайти в особистий кабінет, натиснути кнопку на потреби «ЗСУ» і перерахувати бонуси в гривневому еквіваленті нашим військовим.

2. Бонуси «Vodafone».

Аналогічно як з «Волею». Заходите у власний кабінет, там є бонуси, за допомогою яких можна відправити кошти на ЗСУ. До війни ці кошти абоненти перераховували на боротьбу з різними недугами людей. У зв’язку з бойовими діями все змінилося.

3. Бонуси «Родинна Ковбаса».

Також читайте:   Пам'ятай про смерть

Як допомогти армії?

У цей нелегкий для нашої країни час, “Родинна Ковбаска” продовжує підтримку Збройних сил України, осередків тер. оборони та волонтерів!
Ми знаємо, що Ви теж допомагаєте нашим Захисникам, саме тому ми оновили можливості “Програми Подяки”.
Від сьогоднішнього дня, Ви можете перераховувати власні бонуси у рамках нашої програми лояльності, на підтримку Армії у фонд “Повернись живим”!
Нагадуємо, що 10 бонусів = 1 грн.
Як це зробити?:
– натискайте на інтерфейсі на віконце “Допомога Армії” та перераховуйте свої бонуси.
Тільки разом ми зможемо здолати ворога!
Все буде Україна.

4. Бонуси «Lokal».

Хто проживає у Львові, ті люди знають, що у місті Лева є так звана мережа «Lokal», в якій за розрахунки начисляють бонуси. Ними з часом можна розрахуватися за ту чи іншу продукцію. У час війни генделики переважно зачинені, тож бонуси можна перерахувати на потреби армії.

5. Донати із-за кордону.

Не варто забувати і про спеціальні рахунки Нацбанку. Для тих хто переказує із-за кордону, там є реквізити рахунків нацбанку України в закордонних банках. Це дає можливість робити перекази в локальний банк в тутешній валюті і з мінімумом комісії.

Підтримка армії

Гуманітарна підтримка

Тільки перемога! Слава Україні – Героям Слава!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*