Як зробити косметичний ремонт квартири - Блог про Львів

Як зробити косметичний ремонт квартири

косметичний ремонт квартири

Вічна проблема, яка турбує власників квартир, будинків і орендаря житлових приміщень – як зробити комфортне житлове приміщення з гідним зовнішнім виглядом, не витрачаючи при цьому величезну суму коштів.

Кожен, хто коли-небудь робив капітальний ремонт квартир під ключ, знає, як це спустошує сімейний бюджет, часто затягує в борги.

Подивіться на стан приміщення – Ви впевнені, що його справді потрібно ґрунтовно переобладнати? Зверніть увагу на ціни на ремонт квартир під ключ. Тому перш ніж зважитися на такий важливий крок, необхідно почати оцінювати ситуацію.

Косметичний ремонт – це сукупність робіт, що дозволяють за досить короткий термін відремонтувати свою квартиру з обмеженим використанням коштів. Мрія про затишне сімейне гніздечко з мінімальними капіталовкладеннями стане реальністю! Тим більше освіжити обстановку, надати їй нового характеру завжди корисно. Адже нові приємні відчуття в сірих буднях допомагають нам не падати духом і зберігати позитивний погляд на життя.

Чи потрібен косметичний ремонт?

Врахуйте наступні фактори. По-перше, стіни і стеля. Якщо вони досить гладкі, на поверхні немає значних дефектів, їх кривизна не виражена, в даному випадку можна говорити про косметичну штукатурку. Ремонтним бригадам, які мають досвід роботи, не потрібно багато, щоб виправити деякі проблемні місця і візуально приховати недоліки. Тай і Ви самі, наприклад, недолік стіни можете приховати картиною. Не дуже рівний схил біля вікна, можна приховати драпірованими шторами.

Оновлення підлоги

Наступний важливий фактор, який вимагає ретельного аналізу, це підлога. Якщо вона не скрипить, не западає і має досить рівну поверхню в місцях, які не захаращені меблями, навіщо влаштовувати капітальний безлад, підлогу можна покрити килимом. Сьогодні спеціалізовані магазини допоможуть підібрати відповідне поєднання якості і ціни товару, покупка якого прибере яскраво виражені дефекти і наповнить кімнату теплом.

Також читайте:   Як вибрати найкращі жалюзі для дому

Вікна

Наступний крок – вікна. Можливо, не потрібно міняти все вікно. Наприклад, Ви живете далеко від галасливої дороги в спальному районі міста, тому захищатися від пилу і шуму немає причин. Придбайте в місцевому магазині будівельний хімічний розчин для видалення старої фарби, шпаклівку для усунення нерівностей, наждачний папір для вирівнювання поверхні і, якщо необхідно, утеплювач. Трохи зусиль майстрів – і вікно виглядає новим й оновленим. При необхідності можна замінити частину віконного скла.

Фарбування

І завершальний штрих – фарбування. Вибирайте один колір для всієї квартири. Велику увагу при наявності дрібного ремонту приймають дзеркальні поверхні. Досить однієї дзеркальної стіни, яка в першу чергу закриває дефект на стіні та візуально розширює простір. Організуйте настінне освітлення необхідним теплим жовтим світлом. Це ще один прийом, щоб отримати максимальну віддачу від косметичного ремонту.

На завершення, постарайтеся наповнити квартиру всіляким текстилем: подушками яскравих кольорів, пледом, маленькими рушниками та іншими дрібними предметами. Ще одна порада – не купуйте надто дорогі меблі. Для відчуття свободи підійде пастельний диван, невеликий столик та велика кількість зелені.

Отже, як бачите, косметичний ремонт – це дуже вигідна пропозиція для сімей із середнім рівнем доходу. Якщо не впевнені у власних силах, скористайтеся пропозиціями фахівця в даній області.

За матеріалами сайту: ремонт квартир під ключ у Києві.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*