Зірки іспанського футзалу та Клуби жіночої Серії А підтримують Україну - Блог про Львів

Зірки іспанського футзалу та Клуби жіночої Серії А підтримують Україну

stop War

Як ми вже писали, кілька днів тому головний тренер жіночої збірної Італії Франческа Сальваторе записала відеозвернення на підтримку України, яка наразі веде війну за свою Незалежність проти Росії. Але це не єдиний жест підтримки з боку представників італійського жіночого футзалу.

Зокрема, перед матчем між командами «Італкаве Реал Статте» – «Чітта ді Фальконара» відбулась акція на підтримку України, у якій взяли участь гравчині збірної України – Альона Кирильчук та Юлія Титова. Представниці «Італкаве Реал Статте» вийшли на матч у спеціальних футболках на підтримку України та розвернули великий банер з написом «STOP WAR».

Зазначимо, що матч між «Італкаве Реал Статте» та «Чітта ді Фальконара» завершився з рахунком 1:1.

Також підтримав Українських футзалісток інший італійський клуб – «Кік Оф». Зокрема, вони підтримали трьох представниць київського «Будстара-НПУ», які знаходяться наразі в Італії – Віру Дятел, Юлію Корнієвець та Поліну Дрозд.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія програє перший поєдинок фінальної серії Локомотиву (відео)

Нагадаємо, що «Кік Оф» підтримує Україну з самого початку повномасштабного військового вторгнення Росії на територію нашої країни.

Іспанська Асоціація гравців футзалу (AJFS) підтримує Україну у війні проти Російської Федерації. Про це йдеться в офіційному зверненні AJFS. Зокрема, повідомляється про те, що відомі у мирнулому зірки іспанського футзалу збирають грошовий фонд на підтримку нашої країни. Серед відомих особистостей – Пако Седано (легендарний воротар «Барселони»), Луіс Амадо (легенда «Мовістар Інтера»), Хав’єр Ороль (чемпіон світу та Європи у складі збірної Іспанії, колишній тренер українця Олександра Пархоменка у молодіжній команді «Мовістар Інтера») та інші зірки іспанського футзалу.

Нагадаємо, що 24 лютого Російська Федерація почала повномасштабне військове вторгнення на територію України.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*