Зруйнована інфраструктура на Пекарській?! - Блог про Львів

Зруйнована інфраструктура на Пекарській?!

Рагулі у Львові

Близько 109-ти мільйонів гривень. Саме таку суму витратило місто на реконструкцію вулиці Пекарської.

Близько року часу тривали роботи, а саме: було замінено дорожнє покриття, облаштовані паркувальні місця й, увага, зроблені велосипедні доріжки. У часи, коли все більше й більше людей пересідають з автомобілів на двохколісні – це якраз те, що треба.

Та й якщо так глянути Пекарська добре розвантажує вулицю Личаківську. Хто пересувається Львовом на велосипеді, знають як це їхати однією з головних вулиць. Важко, одним словом.

А так собі заїхав з Пасічної чи Личаківської в однойменний парк, потім спустився по вулиці Мечникова, а далі вже пряма, класна велосипедна доріжка на Пекарській.

Проте, не все так зараз класно на цій вулиці як здається. Одразу ж хочу попередити, що не треба під цим постом мені зараз писати інформацію про велику кількість біженців у місті Лева, про відсутність вільних місць і так далі. Якщо хочете, то можете до мене звернутися я ці місця покажу. Було би лише бажання у водіїв, які не хочуть пройти зайвого метра дистанції до роботи, коханки чи помешкання.

Тему байдужості підняв не просто так. Ще декілька днів тому я багато писав про масово запарковану велосипедну доріжку на Пекарській з обидвох боків. Найбільший епіцентр рагулізму – це район готелю «Шерлок». І якщо праву сторону цієї велосмуги в напрямку Личаківського кладовища вдалося почистити, то у зворотньому напрямку є величезні проблеми. Кожного дня у робочі години переїхати велодорогою неможливо.

Також читайте:   Воробус на велосипеді. Як я ледь не вбився у Стрийському парку

Намагався спілкуватися з водіями, неодноразово звертався до керівників міста, але їм бачу на інфраструктуру міста начхати. Більше 100-а мільйонів пішло, та й фіг з ними.

Розповім вам прикол про Пекарську. Виявляється вже близько пів року, саме стільки пройшло часу з її здачі в експлуатацію ТзОВ “Вельт Капітал”, підрядник досі не зумів встановити всіх знаків та нанести на велосмугу відповідні позначення. Уявіть собі? У мене в голові це не вкладається. Знак, що це велосипедна дорога з непарної частини є лише біля Личаківського кладовища. Тому й не дивно, що більшість бидло-паркувальників паркуються де хочуть й їх ніхто не може їх штрафувати. Вже мовчу що можна було здогадатися що там є дорога для людей, які за чисте повітря.

Але, це не про наших водіїв. Їм якщо не написати, що не срай, то будуть срати й посеред вулиці.

Тепер засікайте час, за який будуть встановлені всі знаки. Думаю мине ще півроку. Хотів би помилитися.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*