Благодійний турнір «Футзал задля перемоги» в Старому Самборі. Післямова - Блог про Львів

Благодійний турнір «Футзал задля перемоги» в Старому Самборі. Післямова

Старий Самбір

Благодійний турнір «Футзал задля перемоги» в Старому Самборі. Післямова.


Трухим Ігор, мер міста Старий Самбір

«Ініціатором організації турніру виступив депутат Міської Ради Ігор Піхоцький, за що йому велика подяка. Я радий, що в такі не легкі для нашої країни часи ми зібралися й окрім збору коштів бійцям самбірської територіальної оборони, яка на днях виїхала на лінію фронту, поспілкувалися, познайомилися з новими людьми й зіграли в улюблену гру. Україна переможе!».

Мер міста Старий Самбір

Шагало Андрій, президент ФК «Мостиська»

– Андрій, турнір «Футзал задля перемоги» – вже історія. Які враження залишилися від них?
– Ми з радістю відгукнулися на пропозицію хлопців зі Старого Самбора приїхати на даний благодійний турнір. ФК «Мостиська» тільки «за» у подібних заходах, адже для багатьох футболістів – це єдина нагода підтримати наших воїнів, які б’ються за спільну перемогу українського народу.

– Ваша команда поступилася у чвертьфіналі й не змогла пройти далі.
– Результат не є головним. Окрім збору коштів на потреби ЗСУ ще й задоволені що надали ігрову практику гравцям, які фактично місяць не тренувалися. Думаю, що вже незабаром ми також організуємо подібний турнір у Мостиськах й обов’язково запросимо на нього «пекарів».

Андрій Шагало

Москаленко Володимир, учасник змагань, головний суддя

– Володя, як вам загалом турнір? Ти й вправно захищав ворота й через декілька хвилин вже не менш вдало судив матчі.

– Коли любиш футбол, то треба вміти робити все: як судити, так і грати. Звичайно, більше сподобалося таки бути учасником гри. На жаль, моя команда особливих перемог не здобула, але це не головне. У першу чергу необхідно було зібрати кошти на потреби армії, з чим ми всі успішно впоралися.

Також читайте:   Як перебороти власну лінь?

– Дивлячись на вас – вилитий Олександр Шовковський (відомий у минулому воротар ФК «Динамо» та національної збірної України – авт.).
– Не лише ви, а й решта людей про це говорили. У Старому Самборі я навіть маю кличку «СаШо». Приємно, що мене порівнюють з такою видатною людиною.

– Слова людям, які зараз захищають Україну від ворога?
– Низький поклін нашим воїнам. Ми не маємо морального права їх розчарувати, здатися й тому треба допомагати їм всі чим лише можна.

СаШо

Піхоцький Ігор, депутат, організатор турніру

– п. Ігоре, як виникла ідея зробити подібні змагання?
– У першу чергу дякую всім командам, які взяли участь в турнірі. Особлива подяка нашим гостям, а саме «Скалі» з Вільхівця, ФК «Галицька здоба», ФК «Турка» та ФК «Мостиська», які відгукнулися на наше запрошення. Щодо ідеї, то вона проста – збір коштів на потреби ЗСУ. Я є волонтером з 2014 року. Саме з тих часів возимо різноманітну допомогу на Схід України. Ну, а зараз, коли ворог нагло напав наші території ця потреба збільшилася в рази.

– На що саме ви збирали кошти?
– Нещодавно самбірську територіальну оборону у кількості 500 чоловік відправили на лінію фронту, тому вже зараз їм потрібні чотири позашляховики, рацію й тепловізори. Приємно, що завдяки командам й всім небайдужим людям вдалося сьогодні зібрати близько 40 тисяч гривень.

Ігор Піхоцький

Разом ми – сила! Слава Україні – Героям Слава!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*