Чому варто мити авто на автомийці

Чому варто мити авто на автомийці

Правда в тому, що Ви повинні піклуватися про свою машину, щоб вона дбала про Вас. Так, заміна мастила чи відвідування автосервісу потрібне нечасто, але миття на автомийці є однією з основних форм регулярного догляду за автомобілем, якою часто нехтують.

Працівники автомийки https://avtomyika.com.ua розповідають п’ять причин, чому варто регулярно мити автомобіль.

1. Захистіть лакофарбове покриття за допомогою автомийки

Ваш автомобіль стикається з великою кількістю сміття: брудом, клопами, пташиним послідом, сіллю та брудом. Якщо їх не змивати, ці відкладення в кінцевому підсумку можуть з’їсти обробку та фарбу, пошкодивши метал під ними. Візит на автомийку усуне ці відкладення. Просте практичне правило: коли Ви бачите бруд на своєму автомобілі, настав час мити професійно.

2. Особиста гордість і благополуччя

Поскільки Ваш будинок іноді стає трохи безладним, Ви регулярно прибираєте ванні кімнати і витираєте кухонні стільниці, чи не так? Така ж ідея з автомобілем. Так само, як і у прибраному домі, Ви почуваєтеся краще, коли автомобіль чистий і бездоганний, а не покритий шаром бруду з написом «вимийте мене», намальованою на задньому лобовому склі. Це Ваш найбільший аксесуар, і звичайна автомийка забезпечить його найкращий вигляд.

3. Підтримуйте вартість перепродажу

Крім того, регулярні мийки допоможуть зберегти зовнішній вигляд і загальну вартість при перепродажі. Звичайно, Ви любите свою машину, але настане день, коли Ви будете шукати нову та вдосконалену. Звичайна автомийка – це недорогий спосіб зберегти чудовий вигляд автомобіля, підвищивши його вартість при перепродажі.

4. Швидко та легко

Не можна заперечувати, що швидко помити авто надзвичайно зручно. Близько десяти хвилин часу Ви можете вмістити навіть у найзавантаженіший графік. Це проста форма профілактичного технічного обслуговування, яка збереже автомобіль захищеним і в хорошому фізичному стані.

Також читайте:   Який район Львова найкраший?

5. Автомийки покращують паливну ефективність

Як би абсурдно це не звучало, регулярні мийки допоможуть підвищити загальну економію палива Вашого автомобіля. Шар бруду на автомобілі збільшує опір, змушуючи його витрачати більше палива. Вимитий і чистий автомобіль дозволяє повітрю легше рухатися по його поверхні.

Ви не можете заперечувати всі позитивні наслідки регулярних мийок на стан і вартість Вашого автомобіля. Але це не означає, що потрібно платити за всі додаткові функції, які пропонують деякі автомийні компанії. Ось короткий огляд кількох, за які, можливо, не варто платити за кожне відвідування:

  • Миття ходової частини не потрібно кожного разу під час миття автомобіля, але рекомендується робити це раз на сезон. Мийка ходової частини під високим тиском усуває будь-які накопичення бруду, солі, вологи та інших корозійних матеріалів, запобігаючи пошкодженню іржі.
  • Вибір очищення коліс є суто косметичним доповненням на автомийці. Гальмівний пил -чорний осад, який накопичується на дисках – не пошкодить ваш автомобіль. Якщо Ви хочете, щоб ваші колеса та диски виглядали бездоганно, очищення коліс допоможе – хоча це не обов’язкова умова.
  • Віск-спрей – ще одне косметичне доповнення, яке не дуже допоможе. Цей віск підсилює наявний блиск і запобігає утворенню водних плям під час висихання.

Не всі автомийні компанії пропонують однакове обладнання, якість і технічне обслуговування цього обладнання також будуть відрізнятися. Найкращий спосіб оцінити якість компанії – це подивитися самостійно. Автомобілі виходять з мийки чистими? Будівля в хорошому стані? Якщо так, то є велика ймовірність, що обладнання для мийки автомобілів у належному стані.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*