Чи реально ще купити марку “російський корабель йди…” - Блог про Львів

Чи реально ще купити марку “російський корабель йди…”

Марок немає

Так мене зацікавила тема марки «російський корабель йди …» аж не можу втриматися аби не написати черговий пост на цю тему. Ну, аж руки сверблять. Що ж зробити?

Ви собі навіть не уявляєте якої популярності зараз набула дана тема. А що до цього часу хтось так аж сильно користувався послугами Укрпошти, маю на увазі, листами? Та це вже здається мені минуле століття. А тут в один момент на тобі – популярність через-чур.

Що ж, поставив собі за мету таки придбати нашумівшу марку.

Якою була послідовність моїх дій?

Перше – телефонував знайомим працівникам Укрпошти й розпитувати їх за цю ситуацію. Цікаво ж що вони знають? Як це не дивно звучить, але більшість з них мене послала. Не так як російський корабель, але трохи було. За словами поштарок ще три дні тому марки були у вільному доступі. Вони були настільки «free», що навіть багато працівників не змогли собі їх придбати.

Інша ситуація з конвертами. Їх поступило у відділення дуже мало. Питання – чому? Невже директор Укрпошти Ігор Смілянський не розуміє що попит формує пропозицію.

Якщо є можливість заробити, то чому цього не зробити? Про які Феррарі, Дольче Габани зараз можна говорити й тим більше порівнювати з маркою. У країні війна, клята росія ніяк не вступиться з нашої території. Є любителі марок, то нехай у вільному продажу собі їх купують. Це ж наповнення бюджету, кошти з якого можуть піти на потреби Збройних Сил України. А так є дефіцит, а люди, які скупили марки зараз їх активно перепродують за захмарними цінами на eBay, OLX і так далі. Хоча, і там у мене теж питання. На якого я б продавця не заходив, фактично у всіх історія продажів відсутня. Думаю не важко здогадатися на що я наголошую. «Смердить» аферистами, які у підвалах зробили підробки.

Також читайте:   Навіть "Rozetka" не допомогла купити марку "корабля"

Та, повертаємось до наших з вами пирогів. Що ми маємо на даний час?

На офіційній сторінці Укрпошти з’явилася інформація що продаж марок у відділеннях завершено. Відтепер весь фестиваль переходить в інтернет. Ну, Слава Богу. А то я вже наслухався історій як люди по 8-10 годин стояли в черзі за бажаним товаром і його так і не придбали.

Проте, у всесвітній павутині все також не так просто. Сайт, де до марки «руского» клієнти робили замовлення «помер». Офіційна інформація – його зламали. Згадуваний вище Ігор Смілянський обіцяє відкрити продаж 100000 останніх марок вже завтра, 22 квітня. Каже що буде все прозоро. Щоправда, посилання на новий сайт поки що не дає. Отакої.

Знаєте, думаю «новий» теж зламають за перші 10-ть хвилин. Ну, не витримає він напливу людей зі всього світу. Так, саме зі всього, адже за межами України маркою теж активно цікавляться.

А ще Укрпошта анонсує випуск ще однієї марки та футболок. Цікаво чи за ними також буде така черга? Побачимо.

Цей же пост завершу словами: «кацапський корабель таки йди нахуй і ніколи не повертайся».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*