Де придбати марку “Російський корабель йди….”

Марка

Вже давно я не бачив таких черг при вході у відділення Укрпошти. Напевно ще з часів, коли люди масово ходили туди платити за комунальні послуги. Як тільки наступало 20 число кожного місяця, можна було одразу ж «здуріти».

Всі стояли, сварилися з тими квитанціями. За деякий час оплачувати «комуналку» на Укрпошті стало невигідно й люди масово передислокувалися у мережу інтернет. Саме там різноманітні банки дають хороші умови для оплати. Тож, для чого кудись ходити, стояти в черзі й ще за це все платити комісії.

За традиційну пошту я, незважаючи ні на що, не забув. Інколи передплачую газети, купую товари й обираю доставку саме туди. Здається нічого надзвичайного у моєму тексі немає.

Але, надзвичайне таке є. Річ у тому, що декілька днів тому широкого розголосу набула марка, яку випустила якраз Укрпошта. Не важко здогадатися, що надпис на ній і зображення унікальне – «російський корабель йди далеко». Ніколи марки не збирав, але заради приколу вирішив собі одну з таких марок придбати. Тим більше, що коштує вона не так багато – 23 гривні за штуку.

Прийшов під відділення Укрпошти, дивлюся черга, кажу культурно що мені не треба оплачувати за послуги, а я зовсім по іншому питанню. Як виявилося згодом, таких як я тут було багацько. Вони у буквальному сенсі цього слова хотіли штурмувати пошту. Працівник лише розводить руками, кажучи що марок вже немає й невідомо чи будуть. Дуже багато їх розібрали у перші дні.

Також читайте:   Топ-5 речей, які потрібно зробити для успішного розвитку бізнесу

Йду на інше відділення – нема, ще одне – нема. Бували й такі випадки, коли на дверях Укрпошти висіли оголошення що марок немає.

21 століття надворі, може хоч в Інтернеті куплю бажану марку? Заходжу в інтернет-магазин класичної пошти. Його зовсім не хоче завантажувати. У мене склалося таке враження, що сайт або «ддосять», або ж він просто не витримує такого напливу бажаючих.

Ок, телефоную на Головну пошту, жіночка у трубочці теж каже що марок немає.

Стає цікаво, а чи часом ці марки не продають в інтернеті на популярних сайтах перепродажу. Заходжу, для прикладу, на «OLX» і не вірю своїм очам. Менше 3000 тисяч гривень ніхто не хоче давати за марки. Ось вам і бізнес.

Сьогодні читаю офіційну заяву керівництва Укрпошти, яке повідомило що продаж марок зупинено й більше його не буде. Ви що там всі смішні чи що? Якщо є попит, то чому не робити нову партію? Є можливість заробляти, а не нити потім що Укрпоштою ніхто не хоче користуватися. Диваки…

Йду готуватися до свята Великодня. Марки почекають.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*