«Діти країни: розваги для відваги» - Блог про Львів

«Діти країни: розваги для відваги»

ЛОНПБ

З ЛОР ЛОНПБ 1 квітня 2022 р. долучилася до соціального проєкту, який запустили у Львові, що приймає біженців з територій активного ведення бойових дій та бомбардувань і буде допомагати дітям війни – «Діти країни: розваги для відваги» – співорганізатор Богдан Тихолоз.

Організацією проєкту на локаціях бібліотеки займається заступник директора Оксана Кумецька за сприяння спонсорів – Max-Reger-Gymnasium Amberg ( Georg Meyer) та благодійної організації Humanitare Hilfe fur die Ukraine aus Bayern.

Протягом квітня – травня цього року будуть проходити активності для дітей, котрі вимушено переїхали до Львова , буде запропоновано неформальну освіту та розваги , що наповнять їхнє дитинство радістю спілкування й творчості, мудрими книжками і чарівною музикою. Активісти -волонтери , бібліотекарі, музейники, педагоги будуть працювати з дітьми, аби допомогти їм впоратися з травмами війни, відволіктися від негативних думок та продовжити розвиватися.

Також читайте:   Якою є наша культура?

Ці розваги допоможуть подолати страхи, забути смуток і жаль, повернути рівновагу духа, довіру до людей і радість життя та творчості . Ми зробимо все, щоб у їхньому житті було менше сліз і більше усмішок.

Сьогодні відбулась презентація проєкту та запропоновано дітям з Києва, Луганська, Сум , Черкас знайомство з викладачем Василем Пташником -«Музикотерапія» .

Захід відвідали та підтримали – від ДОН ЛОДА – Ореслава Хомик та директор музею «Дім Франка» – Богдан Тихолоз.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*