ФК «Галицька здоба» – бронзовий призер благодійного турніру на підтримку Національної Гвардії України - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» – бронзовий призер благодійного турніру на підтримку Національної Гвардії України

Бронзовий призер

Вчора, 15 квітня, у смт. Івано-Франкове та с. Карачинів відбувся турнір, присвячений підтримці Національної Гвардії України. Зіграти на благодійність зголосилося 14 команд: ФК «Галицька здоба» (Львів), ФК «Енергія» (Львів), «in.IT» (Львів), ФК «Енергія 2» (Львів), ФК «Добрий день» (Новояворівськ), ФК «Патріот» (Новояворівськ), ФК «Гораєць», ФК «Вороців», ФК «Легіон» (Бірки), ФК «Янів» (Івано-Франкове), ФК «Скеля» (Івано-Франкове), ФК «Бандерштадт» (Новояворівськ), ФК «Янтарний U-19» (Новояворівськ) та ФК «Розточчя».

Спершу команди визначали кращих у матчах групового етапу, які пройшли за несприятливих погодних умов. Протягом усього дня падав дощ, який супроводжувався шквальним вітром. Але, незважаючи на це, спортсмени намагалися продемонструвати все, на що вони здатні.

Футзальний клуб «Галицька здоба» матчі за вихід у стадію плейоф проводив у селі Карачинів, де підопічні Сергія Тригубця не відчули належного з опору з боку своїх суперників, по черзі здолавши ФК «Вороців» – 6:1 (голи у складі «пекарів» забивали: Олександр Школьний, дубль, Андрій Лопушанський, дубль, Назарій Янів і Павло Стегніцький), ФК «Янтарний U-19» – 5:2 (Олександр Школьний, дубль, Денис Бланк, Павло Стегніцький, Нікіта Єлфімов) та ФК «Розточчя» – 5:2 (Олександр Школьний, Богдан Стефанків, дубль, Павло Стегніцький, дубль).

У підсумку, наша команда зайняла перше місце в своїй групі й на стадії 1/4 фіналу зустрілася з ще одним представником міста Лева клубом «in.IT». Як і минулі очні протистояння, дане виключенням не стало і пройшло у безкомпромісній боротьбі. Завдяки голу від Дениса Бланка наша команда повела в рахунку, але після перерви Володимир Гриник вирівняв рахунок на віртуальному табло. Пристрасті на майданчику вирували ще ті, але їх у кінці гри погасив Олександр Школьний, який за хвилину до завершення гри вирвав для «червоно-жовтих» перемогу й перепустку у півфінал, який вже, до слова, відбувся у смт. Івано-Франкове.

Також читайте:   Баскетбол: Політехніка-Галичина 67: 82 Будівельник

А там на підопічних Сергія Тригубця очікував грізний суперник, триразовий чемпіон України – львівська «Енергія». Не так давно «енергетики» та «пекарі» зустрічалися між собою у рамках передсезонного турніру й тоді лише за рахунок досвіду підопічні Валерія Легчанова в кінці гри довели свою перевагу в класі. Зовсім іншою була ситуація на майданчику Івано-Франкове. Так, Мар’ян Пелех досить швидко вивів свою команду вперед, але в другому таймі невтомний Олександр Школьний під кінець гри зумів вирівняти паритет у грі. Переможця пари й учасника фіналу визначила серія пенальті, де влучнішими таки виявилися «енергетики», які й вийшли у фінал.

«Пекарі» ж задовольнилися втішною грою за третє місце, де завдяки дублю від Школьного та голу Стефанківа ФК «Галицька здоба» зумів вибороти перемогу в протистоянні проти СФК «Янів» – 3:2.

Тріумфатором ж змагань на підтримку Збройних Сил України стала команда з Новояворівська «Добрий День», яка у серії пенальті здолала львівську «Енергію». Основний час цієї гри завершився нічиєю – 1:1.

Хто б не переміг, але найголовніше, що було зібрано кошти, які йдуть на підтримку людей, які дбають за нашу з вами Незалежність.

Склад «пекарів»: Марухняк, Яблонський, Школьний, Бланк, Єлфімов, Розпатнюк, Янів, Стефанків, Лопушанський, Стегніцький.

P.S. ФК «Галицька здоба» дякує нашим фанам Андрію Таловеру, Мирославі Гавалко та, як завжди, чарівній Ірині Маленій за підтримку. Тільки перемога!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*