ФК «Галицька здоба» – переможець благодійного турніру «Футзал задля перемоги» в Старому Самборі - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» – переможець благодійного турніру «Футзал задля перемоги» в Старому Самборі

Старий Самбір

17 квітня, наша команда знову долучилася до благодійності, взявши участь у турнірі, який відбувся на відкритих майданчиках Старого Самбора. Захід був присвячений збору коштів на потреби ЗСУ й зібрав 16 команд-учасниць.

За результатами жеребкування «пекарі» потрапили до групи «В», де нашими суперниками виступили команди з Мурованого, Турки та Хирова.

Розпочали баталії підопічні Сергія Тригубця, який цього турніру на майданчику не з’являвся через травму, матчем проти Мурованого, де «червоно-жовті» здобули «вікторію» – 4:2. Хет-триком відзначився Олександр Школьний, ще один влучний удар на рахунку Олександра Розпотнюка.

У другому поєдинку ігрового дня, який став для нашої команди 700-им офіційним в історії клубу «червоно-жовті» не зуміли нічого протиставити команді з Турки – 3:4 (Олександр Школьний, дубль, Богдан Стефанків). Символічно, що вже згодом нашій команді випаде нагода взяти реванш, але про це трохи згодом.

Аби кваліфікуватися у чвертьфінал підопічним Сергія Тригубця в останньому поєдинку групового етапу будь-що необхідно було перемагати ФК «Хирів». Благо, що це вдалося зробити дуже впевнено – 6:1 (Олександр Школьний, хет-трик, Павло Стегніцький, Андрій Яблонський, Назарій Янів).

Із 6-ма балами в активі ФК «Галицька здоба» кваліфікувався у плейоф з другого місця, де зустрівся з з ФК «Бусовисько». Досить легко «червоно-жовті» повели у рахунку – 3:0 (Олександр Школьний, хет-трик), але як це часто трапляється ми знову наробили собі проблем. За хвилину до кінця гри суперник скоротив відставання до мінімуму, мав хорошу нагоду вирівняти цифри на табло. Проте, футбольний Бог у цей день був на нашій стороні.

Також читайте:   Війна в Україні: як світова футзальна спільнота підтримує Україну

3:2 – важка перемога й на стадії 1/2 фіналу підопічні Сергія Тригубця зустрілися з добрим знайомим «Скалою» з села Вільховець, яка була підсилена гравцем НФК «Ураган» Віталієм Радевичем. Напружений поєдинок завершився «сухою» перемогою нашої команди – 2:0. Дубль на свій рахунок записав капітан ФК «Галицька здоба» Богдан Стефанків.

Таким чином, на відміну від ігор в Івано-Франкове, на цей раз «пекарі» зіграли у головному матчі турніру «Футзал задля перемоги». А суперником «червоно-жовтих» став кривдник нашої команди на груповій стадії ФК «Турка».

Фінальне протистояння стало справжньою окрасою змагань, яке зібрало на відкритому майданчику м. Старий Самбір аншлаг. По ходу поєдинку «червоно-жовті» поступалися, але завдяки дублю від Олександра Школьного та голу від Богдана Стефанківа вдалося здобути перемогу в матчі й турнірі, загалом.

Але, це не головне. Найголовніше що турнір відбувся, а кошти (близько 41 тисячі гривень), які вдалося зібрати з команд-учасниць та вболівальників підуть на потреби Збройних Сил України, які мужньо ведуть боротьбу за нашу з вами Незалежність.

Слава Україні – Героям Слава!

Насамкінець, додамо, що у Старому Самборі наша команда зіграла в наступному складі:

Марухняк – Яблонський, Школьний, Бланк, Єлфімов, Розпотнюк, Янів, Стефанків, Лопушанський, Стегніцький.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*