ФК «Галицька здоба» провів урок футболу для дітей переміщених осіб - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» провів урок футболу для дітей переміщених осіб

Сергій Тригубець

Сьогодні, 29 квітня, наша команда долучилася до ініціативи Львівської обласної науково-педагогічної бібліотеки (куратор Оксана Кумецька, заступниця директора), яка організовує дозвілля для дітей що приїхали з інших областей у рамках проєкту «Діти країни: розваги для відваги».

У Всеукраїнський день футболу на штучному майданчику Ліцею №6 ЛМР головний тренер «пекарів» Сергій Тригубець з допомогою пресаташе Ігоря Воробія (знову одягнув воротарські рукавички) провели 45-ти хвилинний урок футболу.

Спершу було проведено розминку, а згодом дітей з Київської, Луганської, Донецької та Сумської областей було розділено на групи, які по черзі виконували естафети, ігрові вправи, удари по воротах, ну і, звісно, було проведено гру в футбол. Запеклий поєдинок, який складався з 4-х (!) таймів завершився бойовою нічиєю – 2:2. Як кажуть, перемогла дружба.

До заходу, окрім нашої команди також долучилися: Управління молоді та спорту ЛОВА (Ольга Козій), Львівська Асоціація Футболу (Степан Сольчаник), Асоціація футзалу Львівщини (Мирослав Хом’як), Департамент освіти і науки ЛОВА (Орест Тур, Віктор Кусий) та ТзОВ «Галицька здоба» (Роман Палідович).

Інформаційний спонсор – Vorobus.com.

Андрій Цибко, директор КЗ ЛОР ЛОНПБ

Також читайте:   Команда сезону 2017/2018 року в екстра-лізі за версією Воробуса

«Раді, що організували дітям переміщених осіб дозвілля й на деякий час відволікли їх від сумних думок. Те, як вони завзято боролися за м’яч, вражало. Також висловлюю подяку всім, хто долучився до цього заходу. Все буде Україна».

Ольга Козій, начальник відділу фізичної культури і спорту управління молоді і спорту ЛОДА

«Приємно, що дітки, які вимушено прибули до нас, знаходяться у безпеці й можуть нарешті вести активний спосіб життя, який був у них до початку війни. Для нас важливо, аби діти мали спілкування. Cпорт, а саме футбол, їм у цьому має допомогти».

Степан Сольчаник, Львівська Асоціація Футболу

«Львівська Асоціація Футболу завжди бере участь у всіх ініціативах, які стосуються гри мільйонів у такий важкий час для нашої країни. Хочемо дітей якось відволікти від тих подій, які зараз відбуваються в Україні і футбол – це одна з таких складових. Тим більше, що сьогодні захід співав із знаменним днем в історії вітчизняного футболу – днем, коли 30-ть років тому в Ужгороді було проведено прем’єрний матч національної збірної після проголошення Незалежності України».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*