«Галицька здоба» вийшла у плейоф «Кубка Покрови» - Блог про Львів

«Галицька здоба» вийшла у плейоф «Кубка Покрови»

Турнір ЗСУ

Сьогодні, 2 квітня, у Львові стартував товариський турнір, метою якого є збір коштів на потреби ЗСУ, які ведуть відчайдушну боротьбу за нашу з вами свободу. 15 команд шляхом жеребкування було розділено на 5 груп по 3 команди в кожній.

«Пекарі» потрапили до групи «Д», де у перший ігровий день підопічним Сергія Тригубця довелося зіграти з колективами «Боско» та «Спільнота». Прем’єрне протистояння для «червоно-жовтих» ознаменувалося не лише «сухою» перемогою нашої команди – 4:0, а й тим, що, напевно вперше в житті проти своєї команди грав тренер «пекарів», який на пару з Андрієм Яблонським і голкіпером Василем Марухняком взялися допомагати новоствореній аматорській команді, яка складалася переважно з працівників Асоціації футзалу Львівщини. Як бачимо, й Сергій Тригубець може програвати. Додамо, що за ФК «Галицька здоба» у матчі проти «Боско» відзначилися: Олександр Школьний (дубль), Нікіта Єлфімов та Андрій Борсук.

Також читайте:   Тарас Рудавець: Радий, що долучився до перемоги над «Меркурієм»

Рівно через годину Сергій Тригубець не лише грав, а й вже повноцінно керував своїми підопічними у матчі проти «Спільноти». Протистояння, яке ще довго згадуватимуть фани нашої команди, адже «червоно-жовті», ведучи в рахунку – 3:0 (у нас забивали – Ігор Борсук, Нікіта Єлфімов та Богдан Стефанків) за чотири хвилини до завершення гри примудрилися звести матч до нічиєї.

3:3 – саме такий підсумок цього двобою.

Незважаючи на втрату очок, ФК «Галицька здоба» зумів кваліфікуватися у плейоф «Кубка Покрови» з першого місця й вже завтра зіграє у матчі 1/4 фіналу проти «Авенги».

Склад нашої команди у сьогоднішніх матчах: Денчук, Марухняк, Коваль, Стефанків, І. Борсук, А. Борсук, Школьний, Стегніцький, Яблонський, Тригубець, Лопушанський, Романчукевич.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*