“Іграшкове” захоплення: допомога родині і волонтерська ініціатива юної українки - Блог про Львів

“Іграшкове” захоплення: допомога родині і волонтерська ініціатива юної українки

Захоплення

Допомагаємо один одному. Як саме зрозумієте у листі моєї знайомої Надії.

Далі цитую жінку.

Мені, як і, певно, багатьом із вас, зараз страшенно не вистачає звичної активності. До війни моє життя було значно більше насичене важливими, як мені тоді здавалося, але цілком буденними справами. Зараз я можу дуже мало. Хоча знаю, що здатна на більше. І це гризе. Неможливість допомогти ближньому (побут, діти, турбота про сім’ю, навчання, тренування – все це потрібно, але не гріє…) дійсною справою гризе-доїдає.

Тож я вирішила спробувати бути кориснішою, ніж є наразі.

Багато хто з наших близьких знає про захоплення Поліни, моєї старшої доньки, рукоділлям. Зокрема в’язанням. Вона так щиро захопилася цією справою, що залучила до цього і мене. Поля в’яже чудові м’які іграшки. Це їй подобається найбільше. Також шапки, шарфи, капелюшки… Мене донька підсадила на плетіння руками пледів і подушок.

Нижче можна передивитися фото наших виробів:

Пледи

Дівча

Ще фото

Ми хочемо спробувати в’язати та плести на замовлення. А зароблені гроші передавати на волонтерство і збирати на відбудову нашого родинного будинку (дому мого брата), зруйнованого від влучання уламків ворожої ракети тиждень тому.

Друзі, кого зацікавили наші вироби, хто хоче допомогти нам бути корисними та хто бажає долучитися до доброї справи – звертайтеся.

Замовляйте бажаних персонажів для іграшок своїм діткам, обирайте кольори, вироби – ми постараємося врахувати всі ваші побажання.

З урахуванням витратних матеріалів і нашої роботи кожна з таких іграшок, що є на фото, або подібних коштуватиме від 250 грн.
Плед коштує від 800 до 1200 грн, залежно від розміру. Комплект плед + 2 подушки – 1500 грн.

Будемо раді кожному замовленню та вдячні за репост.

Контакти можна знайти ТУТ.

Автор статті: ARMIKRON.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*