«Кольоровий бісер, як життя яскраве – вироби з бісеру своїми руками» – заняття в рамках бібліотечного проєкту «Читай! Розвивайся! Твори!» - Блог про Львів

«Кольоровий бісер, як життя яскраве – вироби з бісеру своїми руками» – заняття в рамках бібліотечного проєкту «Читай! Розвивайся! Твори!»

Бісероплетіння

Львівська обласна науково-педагогічна бібліотека» знову гостинно прийняла у себе дітей та дорослих з числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Львові.

28 квітня відбулось чергове заняття з бісероплетіння. Малесенькі кольорові бісеринки нанизувались голкою на нитки, і створювались витончені вироби. Захоплено працювали діти разом з мамами понад дві години.

Той особливий блиск в очах, який з’являється, коли бачиш результат роботи – виготовлену своїми руками прикрасу – безцінний, його важко не помітити. Тому вкотре радіємо разом з дітьми та дорослими, відчуваємо задоволення від того, що у цей нелегкий для нашої країни час, можемо подарувати дітям та їх батькам радісні моменти та щасливі відчуття.

Також читайте:   Мовний клуб "Мову вчи - не мовчи"

У цьому занятті разом з майстринею, провідним бібліотекарем Надією Помфюк, працювала її внучка, семикласниця Оля. Тому простір безпеки, який панував під час заняття, значному мірою був підсилений саме її присутністю. Оля принесла на заняття виготовлені нею вироби, які всім дуже сподобались. Деякі діти виготовили собі подібні.

Щирі посмішки, спокійна доброзичлива атмосфера і спілкування дітей між собою – те, чого прагнемо, забезпечуючи дозвілля дітей війни. Наша найважливіша мета – робити дітей щасливими. Коли в країні щасливі діти, тоді вона успішна.

Заняття з бісероплетіння продовжуються. Чекаємо кожного четверга о 15-00 год. у бібліотеці на вулиці Зеленій, 24.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*