Локатор тепер доступний у Польщі - Блог про Львів

Локатор тепер доступний у Польщі

Локатор

Сервіс Locator є новим українським онлайн-довідником, що дозволяє дізнатися всю інформацію про різні організації та заклади. Якщо раніше сервіс був доступний виключно на території України, то зараз він виходить на міжнародний ринок. У Великій Британії вже є можливість скористатися цим ресурсом. Наразі команда запустила сервіс у Польщі. Незабаром довідник почне працювати в інших країнах.

Принцип роботи ресурсу locatr.pl у Польщі залишився незмінним. Довідник збирає та накопичує дані про організації та заклади, щоб потім видати її згідно з запитом користувача. Ресурс дозволяє шукати фінансові та медичні установи, салони краси, музеї, ресторани тощо. Щоб скористатися послугами Локатора, можна встановити спеціальну програму на смартфон або зайти на веб-версію довідника. Для успішного пошуку потрібного об’єкта потрібно увімкнути геолокацію на пристрої, а потім ввести запит. Ресурс не тільки видасть усі найближчі варіанти, але й допоможе прокласти оптимальний маршрут онлайн-картою.

Сервіс, який спрощує життя користувачів

Завдяки появі ресурсу Locator.ua, користувачам з України стало набагато простіше шукати готелі та СТО у незнайомому місті. Більше не доводиться чіплятися з питаннями до незнайомих людей на вулиці, щоб дізнатися, як пройти до стоматологічної клініки у малознайомому мікрорайоні. Навіть немає потреби самостійно збирати інформацію про заклад в інтернеті – це все вже зробили розробники онлайн-довідника.

Локатор

Для пошуку потрібного об’єкта досить просто виконати запит через локатор будь-яким доступним способом. Дуже зручно, що сервіс збирає та зберігає інформацію не тільки про готелі, музеї та кафе, а й хімчистки, ветеринарні клініки, спеціалізовані магазини, СТО. У виданій відповіді містяться не лише адреси доступних варіантів, а й контактні телефони, режим роботи. Ще одна зручна опція ресурсу locatr.pl – реальні відгуки користувачів. Що робить пошук ще більш зручним та інформативним.

Також читайте:   Чи існують інтернет-маніяки?

Переваги сервісу Локатор для підприємців

Власники бізнесу вже встигли відзначити, що ресурс можна використати для розвитку своєї справи та залучення нових клієнтів. Адже всі запити у довіднику виконують цілком реальні потенційні клієнти. Так, конкуренція висока. Але якщо підприємець надасть якнайбільше інформації про свій заклад, шанси на успіх зростають.

Якщо компанія при розміщенні вкаже адресу свого сайту, це відразу ж збільшить потік трафіку. При чому абсолютно безкоштовно. Крім того, будь-який користувач може скористатися платною версією (підвищує шанси на успіх) або придбати додатковий пакет послуг.

Сервіс locatr.pl продовжує розвиватися та вдосконалюватися. Наразі триває активний пошук інвесторів. І вихід на міжнародний ринок це впевнений крок до перемоги. Розмістіть свою компанію на мапі Варшави та отримайте більше відвідувачів.

Locator запускає свої платформи в багатьох країнах. Зараз вже запущені такі платформи як locator.ua, locator.biz, locator.hk і т.д. Щоб особисто оцінити всі переваги Локатора, просто заповніть форму на сайті.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*