Огляд торговельного майданчика Binance NFT - Блог про Львів

Огляд торговельного майданчика Binance NFT

Binance NFT

Binance – це відома криптовалютна біржа і один з найбільших у світі централізованих торговельних майданчиків NFT, де будь-хто хоче переглядати і продавати широкий спектр внутрішньоігрових предметів, віртуальних земель, предметів мистецтва та багато іншого за комісію в 1%. Купуйте та продавайте тут внутрішньоігрові предмети, цифрові предмети колекціонування, віртуальні землі, предмети мистецтва та інші предмети.

NFT – non-fungible token – невзаємозамінний токен. Binance може бути вашим найкращим вибором, якщо Ви шукаєте простий у використанні торговельний майданчик NFT з низькими комісіями .

Що таке торговельний майданчик Binance NFT?

Торговельний майданчик Binance NFT – це центральне місце, де Ви можете купувати та продавати цифрові твори мистецтва та предмети колекціонування. Binance NFT, заснований на технології блокчейну Binance, пропонує користувачам платформу з найвищою ліквідністю для запуску та торгівлі NFT.

Асортимент NFT, доступних на Binance

NFT означає невзаємозамінний токен і є взаємозамінним активом з одиницями, які можна легко обміняти, подібно до грошей. Binance NFT визнає важливість авторів у зростаючій екосистемі NFT і має намір максимізувати цінність для всіх типів авторів.

Комісії Binance NFT

З Вас може стягуватися комісія за транзакцію, коли Ви торгуєте, вносите, знімаєте чи генеруєте NFT на платформі Binance NFT. Вартість транзакції визначається декількома факторами, у тому числі ринковими умовами та станом мережі.

Також читайте:   Як поповнити карту Монобанк без комісії

Операційні витрати

Плата за обслуговування платформи стягується, коли Ви продаєте чи купуєте NFT. Binance NFT має фіксовану комісію за торгівлю у розмірі одного відсотка.

Комісія за зняття грошей

Краще було б спочатку вивести свої активи NFT з торгового майданчика Binance NFT до свого гаманця, перш ніж перевести їх на інші торгові майданчики. За межами Binance NFT виведення коштів на криптоадресу зазвичай оподатковується «платою за транзакцію» або «мережевою комісією».

Особливості торгового майданчика Binance

Binance завжди шукає способи покращити та оновити свої продукти, щоб задовольнити потреби користувачів. Вони змінили кожен компонент платформи, спираючись на Binance NFT відгуки, щоб змінити те, як Ви переглядаєте Marketplace та зв’язуєтеся з виробниками, що є частиною прагнення створити найкращий досвід NFT.

Можливості програми Binance NFT

  • Купівля-продаж біткойнів та іншої криптовалюти
  • Швидка реєстрація
  • Широкий спектр підтримуваних активів
  • Безпечність
  • Заробляйте відсотки на криптовалюті
  • Реферальна система
  • Оповіщення та оновлення цін у режимі реального часу
  • Політика проти відмивання грошей
  • Експертна підтримка в режимі 24/7.
Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*