Ракетна атака по Львову - Блог про Львів

Ракетна атака по Львову

Дим

На жаль, сьогодні зранку Львів знову вразили кляті «рашисти», «орки» чи як там їх ще називають цих тварюк. І вдарили вони якраз тоді, коли вже багато хто розслабився. Десь я так і думав що так буде.

Від клятого сусіда можна очікувати багато чого, тому вкотре наголошую як і наша влада, що нехтувати тривогою не варто. Якщо лише лунає сирена, то необхідно йти в укриття або ж шукати місце в приміщенні де більш-менш безпечно. Можливо саме ваші дії зможуть допомогти врятувати життя.

Тепер про ракетний удар. Відбувся він якраз коли люди добиралися на роботу. Тому, не стало для мене дивним, що багато львів’ян бачили як ці ракети летіли через місто, а потім багато знайомих підтвердили вибухи. З того що можна оголошувати: в людей повибивало вікна, побило автомобілі. Потім навіть з’явилася інформація що близько 40 транспортних засобів тупо згоріло.

Не обійшлося й без жертв. На жаль… Далі цитую голову ОВА Максима Козицького:

«Сьогодні близько 8:30 по Львову вдарили чотири ракети. Це були крилаті ракети повітряного базування. За попередньою інформацією, їх випустили з Каспійського регіону. Три ракети вдарили по об‘єкті військової інфраструктури. Одна – по шиномонтажу. Перший об‘єкт – це склади, які не використовували. Внаслідок влучань сталися пожежі. На обидвох об‘єктах їх уже повністю загасили. Підрозділи ДСНС розбирають завали. Обидва об‘єкти зруйновані повністю. На жаль, є загиблі. Станом на цю годину відомо про 7 загиблих. Це перші загиблі внаслідок влучання по Львову. Також наразі відомо про 11 постраждалих. Серед них – одна дитина. Троє постраждалих у важкому стані. У дитини незначні ушкодження. Дані щодо загиблих та постраждалих ще можуть змінюватися. Навколо місць влучання пошкоджені вікна у будинках та транспортні засоби».

На певний період часу було заблоковано проїзд приватним автомобілям та громадському транспорту, але вже до 12 години дня рух відновлено.

Також читайте:   Підсумки 16 березня 2022

Ні для кого не є секретом, що «орки» вдарили по шиномонтажу. Виникає багато питань для чого вони це зробили? У мене є відповідь – вони просто хворі на голову. Якщо забирають собачі буди, то вдарити ракетою по станції технічного обслуговування – це для них як раз плюнути.

Будьте обережні. Великдень вже незабаром, а для нечисті нічого святого немає.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*