Сайт з продажу марок “російський корабель йди на…” так і не запрацював?

Марка

П’ятниця, Страсна до слова, але пристрасті навколо нашумівшої марки «російський корабель йди…» не вщухають.

Вже не пригадую, коли востаннє на Укрпошті був такий ажіотаж. Після того, як керівник «класичної» Ігор Смілянський зробив офіційну заяву продажу у відділеннях не буде, нарешті працівники пошти видихнули з полегшенням. Вже штурмувати їх ніхто не буде, а прості люди зможуть спокійно забрати свої посилки або ж, скажімо, оплатити комунальні послуги.

Все це добре, але ж людська цікавість у мене присутня. Забрали продаж з відділень, але обіцяли робити його через інтернет. Як виявилося навіть мали запустити спеціальний сайт для цього.

Знову ж таки пан «керовнік» обіцяв що 100000 марок будуть продаватися вільно й проблем не буде. Навіть була запланована дата і початок продажу – 22 квітня, 10:00.

Близько 9 години ранку я зайшов в офіційну спільноту «Укрпошти» у фейсбуці й у коментарях почав читати, що вже з 9 години ранку запрацювала платформа. Казки, знаю, вона ще й вчора, мабуть, працювала. Ігорко сказав що до 10 години можуть робити замовлення ті люди, які раніше його оформили на старому сайті, але через технічну несправність не змогли його завершити як слід.

Ось вона, 10 година ранку й величезна кількість людей кинулася купувати марку, яка стала мегапопулярною. Навіть з OLX всі дорогі лоти зникли. Ось це попит.

Як ви думаєте, сайт запрацював? Та якби ж то. 503 помилка означає, що платформа (так виглядає що вона безкоштовна) не може обробити таку велику кількість запитів. Це таке ніби поставити піч, яка може спекти 100 хлібів за годину й намагатися засунути туди 100000. Це ж просто нонсенс.

Також читайте:   Як купувати товари в США

Ігор Смілянський у телеграмі та у фейсбуці всіх заспокоює ніби всі зможуть купити марку. Але, я прекрасно розумію, що зробити це фактично нереально. Хвилин зо тридцять я пінгував сайт, але жодного разу він так і не відкрився, одні втрати.

Нарешті в 11 годині з’являється новий меседж, цитую:

«Шановні клієнти – через величезний наплив на сайт + поки що підозра на атаку на нашу мережу, ми призупиняємо до 13:00 прийом нових замовлень. Всі що прийняті будуть за цей час оброблені та ми посилимо мережу. Розумію що ті хто пробує її покласти теж працюють. Марки ще є. Тому попередньо в 13:00 відкриємо продажі. Я повідомлю про це окремо. Ще раз вибачаюсь за незручності!».

Схоже що після цього можна ставити крапку на марці «російський корабель йди…». Укрпошта вкотре налажала. Бачили б ви які коментарі пишуть люди. Доходить до того, що вже хочуть робити петицію аби звільнити керівника Укрпошти.

Особисто я завершую спробу купити марку. Великдень на носі, пора до нього готуватися. Ну, й за війну не забувайте. Ворог нікуди не дівся.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. PVS 22.04.2022 пише:

    Щось там потихеньку пиляють напильником. Вже cloudflare прикрутили. Правда він і досі веде в нікуди 🙁
    «Укрпошта» в своєму стилі: обслуговування «до нічого» у всіх аспектах 🙁

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*