Турнір на підтримку воїнів Національної гвардії України. Думки учасників☝️

ПіслямоваБлагодійні змагання на підтримку воїнів Національної гвардії України ознаменувалися не лише захоплюючими поєдинками, а й цікавими людьми, які тим чи іншим способом бути причетні до збору коштів. Декілька із них поспілкувалися з клубною пресслужбою.

Русин Назарій, гравець ФК «Добрий день» та ФК «Чорноморець» (Одеса)

❓Назаріє, як тобі турнір? Чому вирішили сюди заявитися?
✅ Наша команда заявилася з двох причин: 1 – вкотре матеріально допомогти ЗСУ, 2 – підтримати форму, адже нікому невідомо коли відновляться офіційні змагання. Та й склад учасників тут був класний: ФК «Галицька здоба», «in. IT», дві команди ФК «Енергії», СФК «Янів». Одним словом, цікаво.

❓Як зараз себе почуваєш? На турнірі ти і тренуєш, і стаєш на ворота, потім знімаєш рукавиці й вже біжиш забивати голи.
✅ На ворота ставав, бо боліла нога, а так намагаюся тримати себе в тонусі. Проте, завдання перемогти ніхто не знімав, адже я такий по житті що хочу перемагати в якому б турнірі не брав участь.

❓Твої слова людям, які зараз захищають Україну від ворога?
✅ Ви надзвичайно сильні люди. Ми вас усіляко підтримували й будемо підтримувати. Нехай Вас оберігає Господь Бог. Все буде Україна!

Кузь Тарас, капітан ФК «Енергія» (Львів)

❓Тарасе, як виник варіант поїхати на такий турнір, чи задоволені його проведенням?
✅ Футзальний клуб «Енергія» з радістю відгукнувся на запрошення організаторів турніру приїхати в смт. Івано-Франкове й долучитися до хорошої справи – збору коштів на потреби воїнів Національної гвардії України. За винятком поганої погоди нам все сподобалося. Хочу відзначити достатньо таки хороший рівень команд. Прохідних матчів фактично не було та й після тривалої паузи хотілося й побачити свою команду в грі.

❓Чим зараз займаєтеся, як підтримуєте форму під час вимушеної паузи?
✅ Зараз дуже важко у першу чергу психологічно. Про який спорт може бути мова якщо у нашій державі гинуть люди. Щодо тренувань, то збираємося декілька разів на тиждень з хлопцями аби підтримати форму. У буденні дні волонтеримо й очікуємо на перемогу над ворогом.

Також читайте:   Данило Сивак: «Моє захоплення – футзал, без нього ніяк»

❓Твої слова людям, які зараз захищають Україну від ворога?
✅ Низько вклоняюся ЗСУ, територіальній обороні. Ви – наші Герої. Я ж при нагоді закликаю всіх спортсменів підтримувати наших воїнів як лише можна. Разом ми переможемо.

Боднарчук Богдан, співорганізатор цього турніру?

«Загалом проведенням турніру задоволені. Мета, а це зібрати кошти на потреби воїнів Національної гвардії України виконана. Дякую всім, хто долучився до цієї хорошої справи. Також хочу подякувати професійній команді ФК «Енергія», яка знайшла час і завітала до нас у провінційне містечко й, тим самим, зробила справжнє свято футзалу як місцевим поціновувачам гри 5×5, так і решті команд-учасниць. Було круто спробувати свої сили на їх фоні».

Лещишин Степан, головний суддя змагань на підтримку НГУ ?

«Особисто мені було приємно дивитися та обслуговувати матчі за участю класних команд, які в умовах війни та достатньо таки прохолодної погоди зуміли приїхати на цей благодійний турнір. Завдяки ФК «Енергія», ФК «Добрий день», ФК «Галицька здоба», СФК «Янів», «in.IT» та решті команд-учасниць ми на нетривалий період часу зуміли забути за жахливі події, які відбуваються у нашій країні та знову насолодитися її величністю грою. Не варто забувати що турнір був благодійним й найголовніше була не перемога, а збір коштів на потреби ЗСУ, які відчайдушно ведуть боротьбу за нашу з вами Незалежність. Величезна повага як організаторам, так і учасникам що долучилися до хорошої справи».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*