Владислав Лисенко та Софія Рубан виставили свої лоти на благодійний аукціон - Блог про Львів

Владислав Лисенко та Софія Рубан виставили свої лоти на благодійний аукціон

Лисенко

Як ми і передбачали, легендарний український голкіпер Владислав Лисенко, який наразі працює тренером по роботі з воротарями у київському «ХІТі», не став обмежуватися лише одним лотом для благодійного аукціону від української футзальної спільноти.

Тож, на підтвердження своїх слів Владислав Лисенко виставив новий лот. Це воротарський светр львівського «Тайму» у складі якого Лисенко ставав чемпіоном та володарем Кубку України, а також грав у Кубку УЄФА.

Стартова ціна – 1000 гривень. Мінімальний наступний крок – 100 гривень. Аукціон триватиме до 1 травня на сторінці Владислава Лисенка у соцмережі «Фейсбук». Усі кошти підуть на підтримку Збройних Сил України.

Також футзалістка харківської «Тесли-ЗХО» та жіночої національної збірної України Софія Рубан виставила свій лот на благодійний аукціон, який влаштовує українська футзальна спільнота. Це чемпіонська футболка київського «IMS-НУХТ» та золота медаль чемпіона України з футзалу сезону 2015/2016 р. р. Це був той самий сезон, коли столична команда під керівництвом Тараса Шпички здобула свій перший чемпіонський титул.

Також читайте:   Як Воробус відкрив для себе новий вид спорту - теніс

Софія Рубан

Стартова ціна кожного з лотів – 500 гривень. Аукціон триватиме до 1 травня на сторінках Софії Рубан у соцмережах «Фейсбук» та «Інстаграм». Усі кошти підуть у фонд «Твоя опора/Hep Ukraine» на допомогу діткам, які постраждали під час обстрілів з боку Росії.

Нагадаємо, що 24 лютого Російська Федерація почала повномасштабне військове вторгнення на територію України.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*