Вулицю Ірини Вільде та Шевченківський гай з’єднає класний міст - Блог про Львів

Вулицю Ірини Вільде та Шевченківський гай з’єднає класний міст

міст на Ірини Вільде

Ще два роки тому в одному з постів на цьому ресурсі я розповідав про велосипедну доріжку, яка веде в нікуди. На жаль, але у Львові є таких багацько. Буває їдеш собі, їдеш, тільки розігнався, аж раптом кінець. Спробую колись написати про ці всі «404» більш детальніше.

Сьогодні ж про місце, яке схоже що стане одним із улюблених для пішоходів й для мене як велосипедиста, у тому числі.

Хто з вас, читачі блогу, гуляв Шевченківським гаєм? А катався на двохколісному? Ну, звісно, ж. Звідти можна і на головну алею парку «Знесіння», і до головного входу в Шевченківський гай заїхати, і покружляти стежками парку, і навіть переїхати на вулицю Ірини Вільде. З останньою точкою схоже що незабаром буде крутяк. Принаймні все до цього йде.

Парк «Знесіння» – це класика. Гуляти тут одне задоволення. Ще би потяг екскурсійний тут їздив по відомому маршруту – ціни би йому не було. А так поки з цим проблеми. Колія стоїть на балансі Укрзалізниці, якій начхати на неї. Не здивувався, коли влітку минулого року натрапляв на місця, де все заросло чагарниками, де-не-де її просто вкрали. А який же це міг бути класний проект.

Зараз по колії хіба що ходять люди, які хочуть потрапити у район Кривчиць. Нормального ж сполучення немає. Схоже, що незабаром ця прогалина таки буде виправлена.

Також читайте:   Буревій у Львові

Неподалік станції Личаків є міст, який вів у нікуди. Люд у безвиході змушений був спускатися вниз і йти колією. Навіть скажу більше, цей міст був аварійним. Якось ми з дівчиною там гуляли, то пасія боялася на ньому стояти по причиині аварійностію

На днях катався на велосипеді якраз у цих районах. Вже традиційно заїхав на так звану велосипедну дорогу (знаки би тут встановити пасувало), яка починається як тільки піднімаєшся з вулиці Личаківської й був здивований. Виявляється зараз активно тривають роботи по облаштуванню дороги від Шевченківського гаю до вулиці Ірини Вільде. Навіть вдалося перекинутися кількома словами з робітниками. Вони запевнили що відкриття вже незабаром.

Буквально вчора я знову ж таки катнувся туди й побачив, що міст пофарбували, повністю закрили від відвідувачів й так виглядає, що відкриття вже незабаром.

Це дуже добре, що незабаром як пішоходам, так і велосипедистам не треба буде ходити по хащах, коліях, а буде нормальна дорога, яка буде з’єднувати район Кривчицької дороги та Шевченківський гай.

Обов’язково, коли все буде офіційно відкрито катнуся цими районами. До речі, було би добре там знаки поставити. А то невідомо що там взагалі таке, хто може ходити, а хто їздити.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*