Які гаджети потрібні кожній сучасній дитині? - Блог про Львів

Які гаджети потрібні кожній сучасній дитині?

Які гаджети потрібні кожній сучасній дитині?

Жодна дитина, жоден підліток не може вижити без гаджетів. Не існує дитини, яка б не мала чи не хотіла мати гаджети. У сучасному світі всі залипають у телефонах, і часто навіть немає з ким вживу поспілкуватись. Тож немає телефону – немає друзів.

Кожній дитині обов’язково треба мати смартфон, планшет або ноутбук (комп’ютер), навушники (найкраще безпровідні) і павербанк.

Смартфон потрібен для того, щоб переписуватись із друзями, фоткати все підряд, в тому числі і себе. Колись діти просили своїх батьків купити їм фотоапарат, але зараз у цьому немає потреби, адже на телефонах є хороші камери, особливо на айфонах. Смартфон також потрібен, щоб постити в різні соцмережі, монтувати відео в тікток. Ну і щоб дзвонити 😛

смартфони

Планшет або ноутбук потрібен для навчання, а також, щоб грати ігри, дивитися фільми і ютуб. Дехто не має планшета і користується ноутбуком. Я думаю, що планшет зручніший, його можна всюди брати із собою, адже він невеликий та легкий, і заряжати можна від павербанку, а ноутбук так не можна.

Також читайте:   Домашня сонячна електростанція: установка сонячних панелей

планшет

Теж дуже добре мати безпровідні навушники. Бо не зручно плутатись із проводами, і коли шнур пошкодиться, навушники не будуть працювати. Безпровідні навушники зберігаються в коробочці, яка їх заряджає, і саму коробочку теж треба заряджати.

airpods

Ну і насамкінець про павербанки. Павери відрізняються ємністю. Ясно, що крутіше мати на 20000, як у моїх батьків, бо він може заряджати більше разів, але він досить тяжкий. Для дитини краще на 10000 тис. – він легкий і невеликий. В мене саме такий, деколи брала із собою в школу.

павербанк

Ще деякі діти, особливо хлопці, мають ігрові приставки, такі як PlayStation. Але я не маю 🙁

У кого немає усього цього – треба випрошувати батьків, головне треба їх довбати кожен день, щоб точно купили :))))

Всім бажаю хороших гаджетів і підписуватись на мої соцмережі:

Have a nice day))

Автор статті: Яна.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*