Зміни у “фіналах чотирьох” Ліги Чемпіонів та жіночого Євро-2022 - Блог про Львів

Зміни у “фіналах чотирьох” Ліги Чемпіонів та жіночого Євро-2022

Зміни

Офіційний сайт УЄФА повідомляє про те, що у «Фіналі чотирьох» футзальної Ліги чемпіонів сезону 2021/2022 р. р. замість російської «Тюмені» зіграє французький «ACCS Футзал». Ця команда фінішувала на другому місці у групі «А» Елітного раунду. І саме переможцем цієї групи стала «Тюмень».

Однак, як відомо, у зв’язку з повномасштабним військовим вторгненням Російської Федерації на територію України, УЄФА виключив російські клуби та збірні з турнірів під егідою цієї організації, зокрема і з футзальної Ліги чемпіонів. Тому, вакантне місце і зайняв «ACCS Футзал». Зазначимо, що представник Франції вперше візьме участь у «Фіналі чотирьох» Кубку УЄФА / Ліги чемпіонів.

Жеребкування півфінальних матчів Ліги чемпіонів відбудеться 7 квітня о 12.30 за київським часом. Нагадаємо, що «Фінал чотирьох» Ліги чемпіонів сезону 2021/2022 р. р. проходитиме у столиці Латвії, Ризі, з 29 квітня по 1 травня. Усі матчі проходитимуть на майданчику «Арени Рига».

Також пресслужба Асоціації футзалу України, з посиланням на УЄФА, повідомляє про те, що стали відомі нові дати «Фіналу чотирьох» чемпіонату Європи з футзалу серед жіночих збірних. Нагадаємо, що фінальний етап жіночого Євро мав би відбутися з 25 по 27 березня. Однак, через початок повномасштабного військового вторгнення Росії на територію України (а жіночі футзальні збірні України та Росії мали би брати участь у «Фіналі чотирьох» – А. Т.), цей турнір було перенесено на пізніший термін.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга. Група здоров'я 7:2 Стандарт (фото)

Тепер же стало відомо, що «Фінал чотирьох» жіночого Євро-2022 відбудеться з 1 по 3 липня у португальському Гондомарі, де проходив «Фінал чотирьох» першого в історії офіційного чемпіонату Європи серед жіночих команд у 2019 році. Усі матчі (два півфінали, матч за третє місце та фінал) проходитимуть на майданчику «Павільяу Мультиусос»). Нагадаємо, що на попередньому Євро жіноча збірна України посіла четверте місце, поступившись збірній Росії у серії післяматчевих пенальті.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*